Goodka
Moderator
ja nie widzę niestetyWidać coś czy nie widac ?
Choć te testy płytkowe od pink słabo się wybarwiaja, polecam ci strumieniowe ile dni minęło od owulacji?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie widzę niestetyWidać coś czy nie widac ?
Nic nie widzeWidać coś czy nie widac ?
ja tu niestety nic nie widzę , a jesteś już w terminie miesiączki ?Widać coś czy nie widac ?
Nieee . I zdaje sobie sprawę że zbyt szybko sprawdzałam aczkolwiek w normalnym świetle cień cienia jest widać ..ja tu niestety nic nie widzę , a jesteś już w terminie miesiączki ?
to po powtórz za 2 dni w takim razieNieee . I zdaje sobie sprawę że zbyt szybko sprawdzałam aczkolwiek w normalnym świetle cień cienia jest widać ..
Strumieniowy pink . Bo on mi pokazał a płytkowy nieNieee . I zdaje sobie sprawę że zbyt szybko sprawdzałam aczkolwiek w normalnym świetle cień cienia jest widać ..
Powtórz za 2 dni z pierwszego porannego moczuJa mam dwa dni do @ ale z bobo chyba nic z tego Zobacz załącznik 1601522
Coś przebija , idź na betę to będziesz wiedzieć na 100%Cześć dziewczyny, co sądzicie o tym teście? ☺
Jestem w 10 dpo, mam długie cykle ok 40-dniowe i dzisiaj taki test