Elwirka1665
Zaangażowana w BB
Moja kreska wyszła po chwiliNa początku negatywny po paru godzinach pojawiła się taka druga kreska. Pozytywny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja kreska wyszła po chwiliNa początku negatywny po paru godzinach pojawiła się taka druga kreska. Pozytywny
Trzymam kciukiMoja kreska wyszła po chwili
Ja odczytałam po paru godzinach i wtedy mi pokazał pozytywny wynik i beta potwierdziłaPo paru godzinach test jest nie ważny , pisze w instrukcji że wynik się odczytuje do 5min
Miałaś widocznie szczęście , że to ciąża była . Na każdym teście pisze że po 10 wynik już nie ważny . Mi też po paru godzinach się odbarwialy a ciąży nie byłoJa odczytałam po paru godzinach i wtedy mi pokazał pozytywny wynik i beta potwierdziła
10 min *Miałaś widocznie szczęście , że to ciąża była . Na każdym teście pisze że po 10 wynik już nie ważny . Mi też po paru godzinach się odbarwialy a ciąży nie było
Zrobiłaś betę ?Tak dokładnie testeo. I właśnie po 3 dniach dziś kupiłam w aptece inny i od razu druga widoczna kreska. W środę lecę na bete. Oby było dobrze
ZrobiłamZrobiłaś betę ?
Lekarz założył jak był widoczny pęcherzyk. Ja bym poczekała jeszcze z lekarzem. U mnie było za wcześnie i mówił już o cpZrobiłam
Jutro mam wizytę u lekarza. Pewnie jeszcze nic nie będzie widać
Orientuje się ktoś kiedy zakładają kartę ciąży?
Zrób sobie jeszcze przyrost w piątek czy jest prawidłowy , gratuluję jak beta wynosi ok 1000 powinno być widać fasolkę w macicyZrobiłam
Jutro mam wizytę u lekarza. Pewnie jeszcze nic nie będzie widać
Orientuje się ktoś kiedy zakładają kartę ciąży?
Na dzień dzisiejszy nic nie będzie widać i na pewno karty nie założąZrób sobie jeszcze przyrost w piątek czy jest prawidłowy , gratuluję jak beta wynosi ok 1000 powinno być widać fasolkę w macicy