Patka2207
Fanka BB :)
Mocna kreska . Zrób betę jutroPozytywny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mocna kreska . Zrób betę jutroPozytywny?
Zrób se betę dziś express, to będziesz przed Świętami na 100% wiedziećJeszcze w innym świetleZobacz załącznik 1597053
TakPozytywny?
Te testy są pozytywne Wieczorem test tej samej firmy? Może mocz zbyt rozwodniony?Jeden test zrobiony z porannego moczu, drugi około 12. Blada kreska po kilku minutach. Test zrobiony wieczorem biel vizira. Czy jest szansa,że to ciąża?
Jestem 11dpo
Tej samej firmy. Mało piłam w ciągu dnia. Boję robić się kolejny test :/Te testy są pozytywne Wieczorem test tej samej firmy? Może mocz zbyt rozwodniony?
Moze był felerny po prostu . Mi się trafiły kiedyś 2 felerne w tym samym dniu z porannego moczu. Powtórz sobie rano , myślę że to taki prezentTej samej firmy. Mało piłam w ciągu dnia. Boję robić się kolejny test :/
Staramy się już ponad rok,wyniko dobre pierwszy cykl na duphatsonie
Powtórz rano i jak będzie pozytyw skocz na betę po świętachTej samej firmy. Mało piłam w ciągu dnia. Boję robić się kolejny test :/
Staramy się już ponad rok,wyniko dobre pierwszy cykl na duphatsonie
powtórzyłaś rano ?Jeden test zrobiony z porannego moczu, drugi około 12. Blada kreska po kilku minutach. Test zrobiony wieczorem biel vizira. Czy jest szansa,że to ciąża?
Jestem 11dpo