reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Coś jest zdecydowanie na rzeczy, zrobiłabym betę dla pewności 😊 Z mojego doświadczenia Pinki płytkowe słabo się wybarwiają, zresztą poziomu bety nie oceniamy wybarwieniem kreski 😄
Dzięki za odpowiedź, poczekam jeszcze parę dni i zrobię kolejny test. W czwartek mam wizytę u ginekologa. Może on coś już stwierdzi ☺️

reklama
Hej, do zapłodnienia mogło dojść ok 4-6 września. Teraz wychodzą mi takie testy. Z testeo ciągle jest mega jasna kreska.
W piątek zrobiłam pierwszy test (górny) i wydawał się być negatywny, więc wyszłam z łazienki. Później jak chciałam go posprzątać to zobaczyłam, że coś prześwituje i dlatego zrobiłam drugi test (dolny). Potem w sobotę te dwa zrobiłam w tym samym czasie i ewidentnie widać kreskę na górnym z nich. Dzisiaj kolejny i kreska nadal jest dość blada. Co o tym myślicie? Będzie coś z tego? Na bete mogę pójść dopiero za tydzień, ponieważ jestem za granicą.

Pozdrawiam,
Kasia

Załączniki

• IMG_20230917_092539.jpg
    IMG_20230917_092539.jpg
    769,3 KB · Wyświetleń: 178
  • IMG_20230917_092642.jpg
    IMG_20230917_092642.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 180
  • IMG_20230917_092807.jpg
    IMG_20230917_092807.jpg
    451,4 KB · Wyświetleń: 169
Cześć dziewczyny. Jestem 9 dpo dzisiaj popołudniu zrobiłam test, odrazu pojawiła się kreska przy literce T jednak mocz nie doleciał dalej, musiałam za mało pobrać do pipety. Nie miałam drugiego testu więc dodałam po jakiś 15 minutach kolejne krople na wykorzystany test. Kreska przy literce T zniknęła a pokazała się jedna mocna przy C. Czy miałyście może taką sytuacje? Niestety nie mam możliwości kupienia dzisiaj nowego testu.

Cześć dziewczyny. Jestem 9 dpo dzisiaj popołudniu zrobiłam test, odrazu pojawiła się kreska przy literce T jednak mocz nie doleciał dalej, musiałam za mało pobrać do pipety. Nie miałam drugiego testu więc dodałam po jakiś 15 minutach kolejne krople na wykorzystany test. Kreska przy literce T zniknęła a pokazała się jedna mocna przy C. Czy miałyście może taką sytuacje? Niestety nie mam możliwości kupienia dzisiaj nowego testu.
A to był test wielokrotnego użytku?
Myśle, ze większość dziewczyn nie miała takiej sytuacji, bo jak test nie wyjdzie to się go wyrzuca do kosza.

Test nieważny
Trzeba zrobić nowy

reklama
Do góry