reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Czesc dziewczyny co myslicie? 10dpo.. ciekawosc wygrala 🙂 moze mialyscie juz przygodu z cleaeblue, kogos oszukaly i jak wam sie sprawdzily?

Załączniki

• 20230822_123256.jpg
    20230822_123256.jpg
    803,6 KB · Wyświetleń: 188
  • 20230822_123859.jpg
    20230822_123859.jpg
    723,2 KB · Wyświetleń: 178
Na drugim zdjęciu coś przebija. Najlepiej zrobić betę jak jest możliwość albo inny test. Mi osobiście clearblue ( ten szybki 6 dni przed) dwa razy zle pokazał. Dopiero elektroniczny potwierdził ciążę:)

Hej dziewczyny. Przychodzę do Was z takim pytanie, to moje początki więc jestem zielona :) jestem 7DPO dzisiaj ( ale tylko potwierdzone aplikacja więc nie na 100%) i ostatnio mega słabo się czuje. Myślę zrobię test niedlugo lecimy na wakacje i lepiej wiedzieć wcześniej - i wyszło tak :) powiedzcie mi, jutro zrobię rano test i najlepiej isc jutro na betę a później w sobotę czy poczekać już do soboty i druga zrobić po 48h w poniedziałek?
Dziękuję Wam za odpowiedzi

Załączniki

• IMG_2682.jpeg
    IMG_2682.jpeg
    124,3 KB · Wyświetleń: 166
reklama
Hej dziewczyny. Przychodzę do Was z takim pytanie, to moje początki więc jestem zielona :) jestem 7DPO dzisiaj ( ale tylko potwierdzone aplikacja więc nie na 100%) i ostatnio mega słabo się czuje. Myślę zrobię test niedlugo lecimy na wakacje i lepiej wiedzieć wcześniej - i wyszło tak :) powiedzcie mi, jutro zrobię rano test i najlepiej isc jutro na betę a później w sobotę czy poczekać już do soboty i druga zrobić po 48h w poniedziałek?
Dziękuję Wam za odpowiedzi
Ja bym zrobiła sobota, poniedziałek

Do góry