agu77
Moderator
Beta 14,10Bylaś na becie? Daj znać jak wynik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta 14,10Bylaś na becie? Daj znać jak wynik
gratuluję <3Beta 14,10
Dziękuje, lecę dziś po receptę na zastrzyki i oby było w porządkugratuluję <3
Wyglada na pozyttwny.Hej. Jestem 4dni przed okresem czy ten test jest pozytywny? Boże... Nie wiem czy go nie zalalambo podniosłam przed czssem...
TakHej. Jestem 4dni przed okresem czy ten test jest pozytywny? Boże... Nie wiem czy go nie zalalambo podniosłam przed czssem...
Wygląda na pozytywHej. Jestem 4dni przed okresem czy ten test jest pozytywny? Boże... Nie wiem czy go nie zalalambo podniosłam przed czssem...
hej, pierwszy, tak jak napisałaś sama, jest wadliwy, a drugi negatywnyCzesc dziewczyny, pierwszy raz mam taka sytuacje pierwszy test prawdopodobnie wadliwy, drugi juz rozrzedzonego moczu (bo madra ja wylalam ten pierwszy) 27/28-29 dni cyklu, ale co myslicie?