reklama
Sok z żuka
Fanka BB :)
tak jutro powinna być bardziej widoczna, zrob z porannego moczuMam jeszcze jeden test. Jeśli coś się dzieje to chyba powinna wyjść bardziej wyraźna kreska jutro. Okres mam za 2 dni.
Testy robione wieczorem. Aż ciężko uwierzyć, czy ktoś mi może powiedzieć że to nie moja wyobraźniaNie wierzę.. to byłby pierwszy cykl starań
slomka1
masz tyle kresek jak z wieczornych już wychodzi, to beta musi być już całkiem ładna. zrób bete z krwi, jeśli nie wiesz, kiedy zaszłaś i na podstawie bety zapisz się na usg. gratulacjeTesty robione wieczorem. Aż ciężko uwierzyć, czy ktoś mi może powiedzieć że to nie moja wyobraźnia
Aleksandra96
Zaangażowana w BB
Do powtórki.Hej pomozecie?
Ten test jest zalany.
LadyCaro
Mi sie wydaje, że ten test nie wybarwil sie jeszcze do końca.Hej pomozecie?
reklama
agu77
Moderator
Hej, co myślicie? Robiłam test wczoraj z rana - negatyw. Po południu zaczęła mnie okrutnie boleć głowa, dzisiaj wstałam i to samo. Dziś powinnam okresu dostać ale podbrzusze boli, jest mi słabo, głowa pęka a okresu brak. Coś mnie tknęło żeby zrobić test po pracy (także taki słaby popołudniowy szczoch) i widzę to… mąż tez widzi. Na żywo wpada w róż.
Pojechałam od razu do laba na betę ale pobierali do 16.30 a ja weszłam punkt 16.30… no i dupa. Muszę iść jutro. Wyjątkowo nie zapisałam się w tym miesiącu na wątek staraczkowy a tu o…
Pojechałam od razu do laba na betę ale pobierali do 16.30 a ja weszłam punkt 16.30… no i dupa. Muszę iść jutro. Wyjątkowo nie zapisałam się w tym miesiącu na wątek staraczkowy a tu o…
Załączniki