reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Coś lekko przebija , ale beta rozwieje wątpliwości. Daj znać jaki wynik
Hej, beta <2.3 wiec ciazy brak, natomiast odradzam testy plytkowe z DOZ maz i kolezanka wczoraj ewidentnie widzieli 2 kreske, a dzis z porannego moczu na drugim tescie z DOZ jeszcze wyrazniejsza rowniez widziana przez meza wiec omamow nie mialam 🙂
2 testy DOZ plytkowe 2 falszywie dodatnie

reklama
Hej, beta <2.3 wiec ciazy brak, natomiast odradzam testy plytkowe z DOZ maz i kolezanka wczoraj ewidentnie widzieli 2 kreske, a dzis z porannego moczu na drugim tescie z DOZ jeszcze wyrazniejsza rowniez widziana przez meza wiec omamow nie mialam 🙂
2 testy DOZ plytkowe 2 falszywie dodatnie
Ja różnych firm miałam płytkowe fałszywie pozytywne a do z akaurt mnie nie oszukał :)
Przykro mi z braku ciąży :(

Negatyw ?

Załączniki

• 20230228_165831.jpg
    20230228_165831.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 223
A cykle regularne? Bo te 12 to faktycznie dużo spóźnienia i kreska powinna być wyraźną
Tak w miarę regularne 28 dni , ale już nie raz musiałam miec wywoływany okres , mam dość sporą prolaktynę i ostatnio dość spore zaburzenia, więc chyba zrobię bete I wybiorę się do lekarza , bo przy takim opoznieniu kreski powini być wyraźne

reklama
No to chyba tylko beta , dziękuję kochane za pomoc

Załączniki

• 20230301_085631.jpg
    20230301_085631.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 180
Do góry