LadyCaro
Fanka BB :)
nie ma ciąży.Witam dziewczyny, byłam dwa tygodnie po spodziewanym okresie, a 4 tygodnie od stosunku na testach beta Hcg, myślicie że jednak nic z tego?Zobacz załącznik 1504439
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie ma ciąży.Witam dziewczyny, byłam dwa tygodnie po spodziewanym okresie, a 4 tygodnie od stosunku na testach beta Hcg, myślicie że jednak nic z tego?Zobacz załącznik 1504439
Raczej nic z tegoWitam dziewczyny, byłam dwa tygodnie po spodziewanym okresie, a 4 tygodnie od stosunku na testach beta Hcg, myślicie że jednak nic z tego?Zobacz załącznik 1504439
Czyli co do ginekologa na wywołanie?Raczej nic z tego
Raczej tak. Bo długo to trwaCzyli co do ginekologa na wywołanie?
a jest możliwość że jeszcze sam przyjdzie, czy lepiej gin?Raczej tak. Bo długo to trwa
Ja czekałam i nigdy nie przyszedł sam dostałam po wywołaniu 72 dni cyklu. Więc ja bym nie czekała .a jest możliwość że jeszcze sam przyjdzie, czy lepiej gin?
jest jeszcze opcja że laboratorium się pomyliło z wynikiem, ale raczej w to wątpie. czyli jak najszybciej do ginekologaJa czekałam i nigdy nie przyszedł sam dostałam po wywołaniu 72 dni cyklu. Więc ja bym nie czekała .
Pomyłki się zdarzają , ale raczej też wątpię. Idź lepiej do gin szkoda cyklujest jeszcze opcja że laboratorium się pomyliło z wynikiem, ale raczej w to wątpie. czyli jak najszybciej do ginekologa
Zerkniesz na mój wykres?nie ma ciąży.
4 tyg to szmat czasu , jakbyś była to beta wyszłaby już podwyższona , możesz zawsze powtórzyć skoro masz jakąś wątpliwośc, w innym labo albo w tym samym jeśli nadal bedzie ujemna to wiesz ze nie doszło do błędu i ciąży brak , mimo wszytsko to udaj się do gina przebada się poda leki , może coś powie co i jak , sprawdzi co z twoim organizmem ... to zawsze pewne źródło wiedzy niż domysły na własną rękęWitam dziewczyny, byłam dwa tygodnie po spodziewanym okresie, a 4 tygodnie od stosunku na testach beta Hcg, myślicie że jednak nic z tego?Zobacz załącznik 1504439