marzenia.trzeba.spelniac
Aktywna w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli to facelle paskowe to lubią oszukiwać. Powtórz z innej firmyO może tu lepiej złapana ostrość, przepraszam za aparat, nawet 5 minut nie czekałam po 1 wybarwiła się kreska jeszcze tak sprostuje mój komentarz
Powtórz testO może tu lepiej złapana ostrość, przepraszam za aparat, nawet 5 minut nie czekałam po 1 wybarwiła się kreska jeszcze tak sprostuje mój komentarz
Widzę.Hejka, czy widzicie tu kreskę czy to jakiś omam?
ja nie widzęHej, dziewczyny czy widzicie tu druga kreskę? Powinnam okres dostać wczoraj, dziś zrobiony test. Ostatni stosunek był 11 listopada, przerywany. Okres miałam od 4.11 do 10.11.
Nie ma drugiej kreski.Hej, dziewczyny czy widzicie tu druga kreskę? Powinnam okres dostać wczoraj, dziś zrobiony test. Ostatni stosunek był 11 listopada, przerywany. Okres miałam od 4.11 do 10.11.
Raczej nie wbiłaś w dni płodne. Chyba, że masz super krótkie cykle. Gdyby owulacja była w okolicach tego stosunku, to okres spóźniałby Ci się już koło tygodnia.Hej, dziewczyny czy widzicie tu druga kreskę? Powinnam okres dostać wczoraj, dziś zrobiony test. Ostatni stosunek był 11 listopada, przerywany. Okres miałam od 4.11 do 10.11.
Nie ma drugiej kreski.
Raczej nie wbiłaś w dni płodne. Chyba, że masz super krótkie cykle. Gdyby owulacja była w okolicach tego stosunku, to okres spóźniałby Ci się już koło tygodnia.
Nie jesteś w ciąży.