Dziewczyny prosba o pomoc. Czy wy tez widzicie 2 kreske?
Niby cos tam jest, ale moze byc testowa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny prosba o pomoc. Czy wy tez widzicie 2 kreske?
DziękiNiby cos tam jest, ale moze byc testowa.
Tak . Dla pewności powtórz jutro z czułością 10 .Dziewczyny, czy ten test wygląda Wam na pozytywny? Zobacz załącznik 1454738
Tak, choć te testy lubią kłamać :/ Na twoim miejscu zrobiłabym jutro rano test z innej firmy, np. Pink strumieniowyDziewczyny, czy ten test wygląda Wam na pozytywny? Zobacz załącznik 1454738
Cos się przebija. Ja bym jutro powtórzyła. Jeśli ciąża będzie ciemniejsza.Hej,dziewczyny jestem tu nowa.zaczne od tego że mam nieregularne @,dziś zrobiłam test,myślałam że jest to odbicie i go rozebrałam co o tym sądzicie ?
Z doświadczenia wiem że testy lubią kłamać.. i nie wiem co sądzić sama
Dziękuję za szybką odpowiedźCos się przebija. Ja bym jutro powtórzyła. Jeśli ciąża będzie ciemniejsza.
Ale betę zrób.Dziękuję za szybką odpowiedź
Dzisiaj zrobię bo nie wytrzymamAle betę zrób.