malinowelove
Fanka BB :)
Aplikacja to w sumie statystyki, więc ciężko stwierdzić czy owu rzeczywiście wtedy była.. Test zawsze możesz zrobić, ale gwarancji nie ma, czy on będzie wiarygodny..Według apki 16
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aplikacja to w sumie statystyki, więc ciężko stwierdzić czy owu rzeczywiście wtedy była.. Test zawsze możesz zrobić, ale gwarancji nie ma, czy on będzie wiarygodny..Według apki 16
ja nic nie widzęWidzicie coś ?
Nic kompletnieWidzicie coś ?
pustoWidzicie coś ?
coś przebija, jednak z tego co się orientuję tym testom zdarza się oszukiwać. Najlepiej poczekaj kilka dni i zastestuj, kreska powinna być widoczna bez wątpliwości jeśli jesteś w ciaży.Dobra, udało się, wstawiam poniżej kilka zdjęć
Dokładnie, ciężko by było, mam jeszcze ten droższy z facelle (mniej/bardziej czuły?) i jeden tutejszy co jest we wszystkich sklepach i żadnego innego nie mają chociaż po aptekach jeszcze nie latałam. W poprzednich cyklach wypatrywałam kresek i je sobie zmyślałam, przy czym jeden test to przetyrany *indent w miejscu gdzie miała być kreska. A tutaj szczerze byłam zaskoczona że faktycznie coś widać, a nie że sobie zmyśliłamcoś przebija, jednak z tego co się orientuję tym testom zdarza się oszukiwać. Najlepiej poczekaj kilka dni i zastestuj, kreska powinna być widoczna bez wątpliwości jeśli jesteś w ciaży.
Najlepiej by było oznaczyć bete, ale jak mieszkasz za granicą to domyślam się, że może to nie być takie proste