PaulinaMalina91
Fanka BB :)
jakiś cień cienia widzę,ale najlepiej poczekaj pare dni i zrób znowu jeśli @ nie przyjdzieMam wątpliwości co do wyniku testu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jakiś cień cienia widzę,ale najlepiej poczekaj pare dni i zrób znowu jeśli @ nie przyjdzieMam wątpliwości co do wyniku testu
A jak tam nasienie? Coś chyba kojarzę, że mieliście powtarzać badania? Zmieniło się coś w parametrach?według apki 12
jakiś czas temu robiliśmy. Brał przez pół roku leki i witaminy i się poprawiło trochę. Ale na chwilę musieliśmy zrobić sobie przerwę od badań itp trochę daliśmy na luz.ja raczej próbujeA jak tam nasienie? Coś chyba kojarzę, że mieliście powtarzać badania? Zmieniło się coś w parametrach?
jak dla mnie pozytywny ale widocznie coś jest nie tak z którymś z tych testów może spróbuje ten:Cześć wszystkim
Jestem tutaj nowa od dwóch lat staramy się z mężem i przychodzę z pytanie co myślicie dziewczyny o tym teście dodam że następnego dnia zrobiłam test tej samej firmy z tym że był cyfrowy i wyszedł wynik brak ciąży.Strasznie jestem zdezorientowana bo nie wiem co myśleć Uprzedzam odpowiedzi związane ze zrobieniem bety ponieważ jestem za granicą i nie bardzo jest możliwość żeby zrobić z krwi betę.
Zobacz załącznik 1425587
Pozytywny. Ten elektroniczny ma chyba mniejszą czułość dlatego mógł wyjść jeszcze negatywny.Cześć wszystkim
Jestem tutaj nowa od dwóch lat staramy się z mężem i przychodzę z pytanie co myślicie dziewczyny o tym teście dodam że następnego dnia zrobiłam test tej samej firmy z tym że był cyfrowy i wyszedł wynik brak ciąży.Strasznie jestem zdezorientowana bo nie wiem co myśleć Uprzedzam odpowiedzi związane ze zrobieniem bety ponieważ jestem za granicą i nie bardzo jest możliwość żeby zrobić z krwi betę.
Zobacz załącznik 1425587
Cześć wszystkim
Zobacz załącznik 1425587
Pytanie kiedy miałaś owuJestem 5 dni przed terminem @ czy mogę już zrobić test czy raczej wyjdzie mało wiarygodny?