nieKochane powiedzcie mi czy tutaj cos widac? Maz twierdzi ze tak a ja ze nie. Robiony 2dni przed @, mam bole brzucha i mdlosci, i ten sluz, jakbym miala mokro;( co sądzicie?
reklama
Madzia86G
Fanka BB :)
Raczej nie
olka11135
Kochane powiedzcie mi czy tutaj cos widac? Maz twierdzi ze tak a ja ze nie. Robiony 2dni przed @, mam bole brzucha i mdlosci, i ten sluz, jakbym miala mokro;( co sądzicie?
Też nie
jumisia
mdłości nie pojawiają się tak szybko.Kochane powiedzcie mi czy tutaj cos widac? Maz twierdzi ze tak a ja ze nie. Robiony 2dni przed @, mam bole brzucha i mdlosci, i ten sluz, jakbym miala mokro;( co sądzicie?
.
Ostatnia edycja:
żartujesz, prawda?Hej biorę tabletki antykoncepcyjne dwuskładnikowe od 1,5 roku, przy stosunku zabezpieczam się dodatkowo prezerwatywą.
Mam pytanie odnośnie testu ciążowego jeden zrobiłam przedwczoraj a drugi dzisiaj, oba rano i na czczo i po ich rozebraniu bo coś mi nie pasowało zauważyłam pod mocnym światłem że linia testowa wygląda jak cień. Niestety teraz to już prawie nic nie widać. Dodam że ostatni stosunek miał miejsce z 3,5 miesiąca temu.Oba testy z firmy Sanity.
frez.ja1987
Ja niestety nic nie widzę. Jeżeli na żywo coś dostrzegasz idź na betę. Będzie jasneCzy według was te test są pozytywne ? Robione na 3 dni przed @
Góra o czułości 20, a na dole o czułości 10Zobacz załącznik 1341506
Taki miałam plan ale niestety już nie zdarze dojechać do laboratorium , bo tylko do 11 , a jeszcze na popołudniu do pracy idę , jutro powtórzę jeszcze z porannego moczu. Na żywo oczywiście są wyraźniejsze i wydają się różowe , zobaczymy jak to będzie [emoji17]
Ja niestety nic nie widzę. Jeżeli na żywo coś dostrzegasz idź na betę. Będzie jasne
reklama
frez.ja1987
To jedź na betę jutro trzymam kciukiTaki miałam plan ale niestety już nie zdarze dojechać do laboratorium , bo tylko do 11 , a jeszcze na popołudniu do pracy idę , jutro powtórzę jeszcze z porannego moczu. Na żywo oczywiście są wyraźniejsze i wydają się różowe , zobaczymy jak to będzie [emoji17]