reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Hej biorę tabletki antykoncepcyjne dwuskładnikowe od 1,5 roku, przy stosunku zabezpieczam się dodatkowo prezerwatywą.
Mam pytanie odnośnie testu ciążowego jeden zrobiłam przedwczoraj a drugi dzisiaj, oba rano i na czczo i po ich rozebraniu bo coś mi nie pasowało zauważyłam pod mocnym światłem że linia testowa wygląda jak cień. Niestety teraz to już prawie nic nie widać. Dodam że ostatni stosunek miał miejsce z 3,5 miesiąca temu.Oba testy z firmy Sanity.
żartujesz, prawda?

Czy według was te test są pozytywne ? Robione na 3 dni przed @
Góra o czułości 20, a na dole o czułości 10
IMG_20211129_103935_699.jpeg

Taki miałam plan ale niestety już nie zdarze dojechać do laboratorium , bo tylko do 11 , a jeszcze na popołudniu do pracy idę , jutro powtórzę jeszcze z porannego moczu. Na żywo oczywiście są wyraźniejsze i wydają się różowe , zobaczymy jak to będzie [emoji17]
Ja niestety nic nie widzę. Jeżeli na żywo coś dostrzegasz idź na betę. Będzie jasne

reklama
Taki miałam plan ale niestety już nie zdarze dojechać do laboratorium , bo tylko do 11 , a jeszcze na popołudniu do pracy idę , jutro powtórzę jeszcze z porannego moczu. Na żywo oczywiście są wyraźniejsze i wydają się różowe , zobaczymy jak to będzie [emoji17]
To jedź na betę jutro 🙂 trzymam kciuki 🤞

Do góry