Mrufka@@1
Fanka BB :)
Ile beta wyszła ?Ja również je miałam kiedyś i też pokazały mi 2 kreski i to nawet ładne, A beta tego samego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile beta wyszła ?Ja również je miałam kiedyś i też pokazały mi 2 kreski i to nawet ładne, A beta tego samego dnia
Ile beta wyszła ?
Ile beta wyszła ?
Zdiecie się nie dodaloDziewczyny 31dc i taki test. Co myślicie?
a jakie czułości tych testów?Dzień wcześniej wyszedł taki jak na zdjęciu ostatnim . Kreska była przez jakiś czas wyraźną a potem zniknęła i został cień.
Dwa pierwsze negatywne. Na ostatnim coś tam widać. Czy są tej samej czułości? Ja bym na Twoim miejscu poszła na betę.Dzień wcześniej wyszedł taki jak na zdjęciu ostatnim . Kreska była przez jakiś czas wyraźną a potem zniknęła i został cień.
Zrób betę. Możesz nawet dzisiaj. Do tego nie musisz być na czczo.Czułość 10 mlU/ml. Wszystkie z tej samej firmy