Sarciasta
Fanka BB :)
to super to tylko znak ze mozesz i bedzie dobrzeDziękuję , mam.juz synka więc nie jest najgorzej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to super to tylko znak ze mozesz i bedzie dobrzeDziękuję , mam.juz synka więc nie jest najgorzej.
Kochana przy becie 73 nie ma prawa byc widoczny nawet pecherzyk a co dopiero zarodek.Dziewczyny u mnie też chyba poronienie;( lekko krwawilam , poszłam do Gina i On nie widział zarodka, zrobiłam bete 73
A czy sprawdziłaś czy beta rośnie ?? Krwawisz nadal ?Dziewczyny u mnie też chyba poronienie;( lekko krwawilam , poszłam do Gina i On nie widział zarodka, zrobiłam bete 73
Widac ,gratulujęHej! Czy tu coś widać?
Pozdrawiam!
Ja ślepa jestem, a widzę, więc to oznacza, że tam się czai ciążaHej! Czy tu coś widać?
Pozdrawiam!
Widac widacHej! Czy tu coś widać?
Pozdrawiam!
I ja również widzęHej! Czy tu coś widać?
Pozdrawiam!
Ta sama czulosc?Dzięki dziewczyny.
Ten test robiłam wczoraj i to nie z porannego i taki wyszedł, a dziś jak powtórzyłam, to nic nie ma.
Trudno, będę czekać