reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

do miesiaczki mam tydzien a juz czuje bol podbrzusza tzn bardziej jajnikow a dzis zobaczylam taka biala wydzieline . Mysle ze to zdecydowanie za szybko na takie objawy ale iskierka sie tli😂

reklama
do miesiaczki mam tydzien a juz czuje bol podbrzusza tzn bardziej jajnikow a dzis zobaczylam taka biala wydzieline . Mysle ze to zdecydowanie za szybko na takie objawy ale iskierka sie tli😂
A to nie są właśnie dni płodne? Bo mnie się wydaje, że ta biała wydzielina jak u mnie jest to owulacja. Ale ja to ciemna masa jestem w tym sprawach, więc mogę się mylić.

A to nie są właśnie dni płodne? Bo mnie się wydaje, że ta biała wydzielina jak u mnie jest to owulacja. Ale ja to ciemna masa jestem w tym sprawach, więc mogę się mylić.
owulacja ... powiem tak no wydaje mi sie ze w piatek tydzien temu byla.. lub w sobote . ja mam cykle 26 dni. test owulacyjny robilam w czwartek tydz temu w sobote i niedziele w niedziele juz ledwo co bylo widac . takze w piatek byla ale na 100 nie jestem pewna.. ale nie wiem czy nie przegapilam bo wspolzylam w sobote o 8 rano dopiero. w kazdym razie no mam glupia nadzieje jak zawsze z reszta , zastanawiam sie czy kiedys mi przejdzie 😅

owulacja ... powiem tak no wydaje mi sie ze w piatek tydzien temu byla.. lub w sobote . ja mam cykle 26 dni. test owulacyjny robilam w czwartek tydz temu w sobote i niedziele w niedziele juz ledwo co bylo widac . takze w piatek byla ale na 100 nie jestem pewna.. ale nie wiem czy nie przegapilam bo wspolzylam w sobote o 8 rano dopiero. w kazdym razie no mam glupia nadzieje jak zawsze z reszta , zastanawiam sie czy kiedys mi przejdzie 😅
Ja mam taką nadzieję od sierpnia, tym bardziej, że rzygalam w 1 i 2 cyklu starań strasznie, wkrecalam sobie ciążę, a to był taki straszny pms. Jak sobie olałam w miarę, to się udało chyba. W miarę, bo powiedzmy sobie szczerze, każą nam o tym nie myśleć, tylko jak? To jest to, na czym nam najbardziej zależy, więc ja Cię rozumiem.

Ja mam taką nadzieję od sierpnia, tym bardziej, że rzygalam w 1 i 2 cyklu starań strasznie, wkrecalam sobie ciążę, a to był taki straszny pms. Jak sobie olałam w miarę, to się udało chyba. W miarę, bo powiedzmy sobie szczerze, każą nam o tym nie myśleć, tylko jak? To jest to, na czym nam najbardziej zależy, więc ja Cię rozumiem.
o to to... na dobra sprawe jest to moj jedyny na dzien dzisiejszy cel w zyciu, ale dzieki temu przebadalam sie wyszlo hashimoto i jestem pod super opieka endokrynologa , wyniki "plodnosci" idealne wszystko unormowane i zwiekszona wczoraj dawka leku takze.. no widocznie tak mialo byc ze dzieki temu bardziej "zajrze" w siebie.. Prosze zawsze los aby dal mi to szczescie ze nic wiecej nie oczekuje jak zdrowe i szczesliwe dzieciatko 😊

reklama
Do góry