Mała.czarna
Fanka BB :)
Niestety nicHej dziewczyny, widzicie coś tutaj? Zobacz załącznik 1172845
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nicHej dziewczyny, widzicie coś tutaj? Zobacz załącznik 1172845
Na zdjeciu nie widac tak jak w rzeczywistosciHej dziewczyny, widzicie coś tutaj? Zobacz załącznik 1172845
Mam możliwość betę zrobić, ale ciągle sobie wypominam, że za bardzo panikuje z tym testem i co ja w ogóle sobie wymyślamNa zdjeciu nie widac tak jak w rzeczywistosci
Jak masz mozliwosc to moze bete zrobic? Bedziesz pewniejsza i spokojniejsza
Też pusto ;(Hej dziewczyny, widzicie coś tutaj? Zobacz załącznik 1172845
Wierzę Ci,bo ja zrobiłam wczoraj test ciążowy i pokazał mi cień mimo, że to zdecydowanie za wcześnie nawet jakbym była w ciąży chyba trafiają mi się same wadliwe testy ha ha, bo w zeszłym miesiącu też miałam lekki cień cienia. Już nie wiem dlaczego tak mi wychodzi dlatego beta jest najpewniejszą,ale u mnie ciężko że skierowaniem niestety,bo mieszkam za granica i jestem zmuszona czekać.Mam możliwość betę zrobić, ale ciągle sobie wypominam, że za bardzo panikuje z tym testem i co ja w ogóle sobie wymyślam
A tu jest u gory miesiac temu, na dole z wczorajMam możliwość betę zrobić, ale ciągle sobie wypominam, że za bardzo panikuje z tym testem i co ja w ogóle sobie wymyślam
No wyglada jak pozytyw.Wierzę Ci,bo ja zrobiłam wczoraj test ciążowy i pokazał mi cień mimo, że to zdecydowanie za wcześnie nawet jakbym była w ciąży chyba trafiają mi się same wadliwe testy ha ha, bo w zeszłym miesiącu też miałam lekki cień cienia. Już nie wiem dlaczego tak mi wychodzi dlatego beta jest najpewniejszą,ale u mnie ciężko że skierowaniem niestety,bo mieszkam za granica i jestem zmuszona czekać.
No wyglada, ale chyba mam pecha do tych testow, miesiac temu po kilku minutach pokazal sie ten cien,wczoraj odrazu,ale mysle,ze to za wczesnie tak czy inaczej i powod pewnie jest inny.No wyglada jak pozytyw.
A kiedy powinnas miec @?No wyglada, ale chyba mam pecha do tych testow, miesiac temu po kilku minutach pokazal sie ten cien,wczoraj odrazu,ale mysle,ze to za wczesnie tak czy inaczej i powod pewnie jest inny.