G
gość _199
Gość
Niedzień dobry , proszę o poradę czy widzicie tu cień 2 kreski ? Z góry dziękuje za odpowiedz Zobacz załącznik 1171778
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niedzień dobry , proszę o poradę czy widzicie tu cień 2 kreski ? Z góry dziękuje za odpowiedz Zobacz załącznik 1171778
dzień dobry , proszę o poradę czy widzicie tu cień 2 kreski ? Z góry dziękuje za odpowiedz Zobacz załącznik 1171778
A ja chyba widzę, ile do @?dzień dobry , proszę o poradę czy widzicie tu cień 2 kreski ? Z góry dziękuje za odpowiedz Zobacz załącznik 1171778
Mam 22 dzień cyklu a do miesiączki 5 dniA ja chyba widzę, ile do @?
Przykro mi ale ja nic nie widzędzień dobry , proszę o poradę czy widzicie tu cień 2 kreski ? Z góry dziękuje za odpowiedz Zobacz załącznik 1171778
Rozumiem chyba już wyobraźnia zaczyna działać hehePrzykro mi ale ja nic nie widzę
Dziękuje jesteś bardzo miłaNo to ciekawe, na dniach powinna być ciemniejsza jeżeli nas wzrok nie myli
Przykro miSpadło do 2.7. Ciaza biochemiczna
Ja widze cien cienia, ale powtorz test najlepiej rano bo u mnie tak wygladala kreska fabrycznadzień dobry , proszę o poradę czy widzicie tu cień 2 kreski ? Z góry dziękuje za odpowiedz Zobacz załącznik 1171778