Justi1234
Fanka BB :)
Ja widzę cień, ale wiem że to za mało i nic nie znaczyJa nie widzę, ale jest jeszcze czas
Teraz tylko cierpliwości
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja widzę cień, ale wiem że to za mało i nic nie znaczyJa nie widzę, ale jest jeszcze czas
Hej dziewczyny, jestem 5 dni przed @ i 9dpo czy cokolwiek tu widzicie?
Cos przebija daj znac jak powtorzysz ponownieHej dziewczyny, jestem 5 dni przed @ i 9dpo czy cokolwiek tu widzicie?
Dam znać na pewno.Cos przebija daj znac jak powtorzysz ponownie
Pod światło coś przebija ,a normalnie tez?Dołączam do pytania, czy ktoś widzi tutaj tą drugą ledwo widoczną kreseczkę? Czy ja mam już jakieś przewidzenia z tego wszystkiego? Zobacz załącznik 1154104
Widać blada druga kreskęDołączam do pytania, czy ktoś widzi tutaj tą drugą ledwo widoczną kreseczkę? Czy ja mam już jakieś przewidzenia z tego wszystkiego? Zobacz załącznik 1154104
Normalnie wygląda takPod światło coś przebija ,a normalnie tez?
Ciezko ocenic po tym zdjeciu. Zrob moze tak zsby delikatmie swiatlo padalo na ten testDołączam do pytania, czy ktoś widzi tutaj tą drugą ledwo widoczną kreseczkę? Czy ja mam już jakieś przewidzenia z tego wszystkiego? Zobacz załącznik 1154104