reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Dzień dobry.
Proszę o ocenę test jaśniejszy z wczoraj wieczora 10dpo ten ciemniejszy z rana 11dpo.
Oba do 5 min Widać było delikatny prześwit prawie nie widoczny, teraz po godzinach wygląda to tak. Jutro rano znowu zatestuje. Ale czy którejś z Pan tak wyszło i okazało się być ciąża. Nie wiem co myśleć.

Załączniki

• IMG_20200726_170236.jpg
    IMG_20200726_170236.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 333
reklama
Dzień dobry.
Proszę o ocenę test jaśniejszy z wczoraj wieczora 10dpo ten ciemniejszy z rana 11dpo.
Oba do 5 min Widać było delikatny prześwit prawie nie widoczny, teraz po godzinach wygląda to tak. Jutro rano znowu zatestuje. Ale czy którejś z Pan tak wyszło i okazało się być ciąża. Nie wiem co myśleć.
Testy oglada sie do 5 min i do kosza. Nie bralabym ich pod uwage. Kiedy masz miec @?

Faktycznie cos widac :) Trzymam kciuki, kiedy@?
Słuchajcie o było tak że czekałam do 5 min i się gapilam widząc cień ale takie naprawdę ledwo ledwo. Po czasie sciwmnialo wiem że to się nie liczy. Bardziej ten drugi mnie intryguje z tymi zabarionymi obwodkami. Pojawiły się po godzinach ale wcześniej był cień.
Mam mdłości od kilku dni boli mnie brzuch kręci się lekko w głowie. Okres mam mniec w środę. Mam stracha😉

Słuchajcie o było tak że czekałam do 5 min i się gapilam widząc cień ale takie naprawdę ledwo ledwo. Po czasie sciwmnialo wiem że to się nie liczy. Bardziej ten drugi mnie intryguje z tymi zabarionymi obwodkami. Pojawiły się po godzinach ale wcześniej był cień.
Mam mdłości od kilku dni boli mnie brzuch kręci się lekko w głowie. Okres mam mniec w środę. Mam stracha😉
Oba nie ważne, negatywne ,zaczekaj do dnia @

Wybacz ale pomylilam dziewczyny i to mialo byc do innej. zrob sobie test w dniu miesiaczki.

reklama
Dzień dobry.
Ja miałam taka kreskę kiedy robilam test taka jak na Twoim tym pierwszym od góry, Powtórz jurto najlepiej na tescie innej firmy, jeśli będzie ciemnieć to dobry znak 🙂

Do góry