reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Wiesz co zdjęcie jest chyba dziwnie zrobione. Nie wiem czy tam coś jest czy nie. Mogłabyś zrobić wyraźniejsze zdjęcie bo na tym zdjęciu wydaje mi się ze taki jak by cień pada [emoji848] nie jestem pewna [emoji85]

test już wyrzuciłam :(
Światło padało od góry z lamp sufitowych, tez się zastanawiałam czy to cień, ale nie.

reklama
Wiesz co zdjęcie jest chyba dziwnie zrobione. Nie wiem czy tam coś jest czy nie. Mogłabyś zrobić wyraźniejsze zdjęcie bo na tym zdjęciu wydaje mi się ze taki jak by cień pada [emoji848] nie jestem pewna [emoji85]
Powtórz z porannego moczu test. Możliwe że coś tam jest ale nie mam pewności.

reklama
dziewczyny powtórzyłam wczoraj wieczorem test. Nie wytrzymałam do rana, wyglada to tak, co myślicie?

Załączniki

• 8C8C003B-3C2D-4182-81BD-A90E3CD62E59.jpeg
    8C8C003B-3C2D-4182-81BD-A90E3CD62E59.jpeg
    928,9 KB · Wyświetleń: 382
Do góry