Fado123
Fanka BB :)
NegatywnyDziewczyny wiem że test jest nie ważny. Ale pierwszy raz się z czymś takim spotkałam. Co myślicie? Zastanawiam się czy jest sens Zobacz załącznik 1148605 powtórzyć rano.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NegatywnyDziewczyny wiem że test jest nie ważny. Ale pierwszy raz się z czymś takim spotkałam. Co myślicie? Zastanawiam się czy jest sens Zobacz załącznik 1148605 powtórzyć rano.
Dni później wyszedł normalnie test bez wątpliwościMój pozytyw wyglądał podobnie ale nie kieruj Sie tym Zobacz załącznik 1148816
I ile
Dni później wyszedł normalnie test bez wątpliwości
Dzwoniłam do ginekologa, powiedziałam jaka jest sytuacja. Przyjmuję hormony, mam wysokie antytpo. I lekarz zapisał na dziśA czemu tak wcześnie do lekarza?