reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
To ja bym powtórzyła ale z porannego moczu a najlepiej iść na bete będzie pewność 💋
Dzisiaj robiłam z porannego i nie było nawet cienia cienia, więc nie wiem, może kilka dni poczekam, aż nie minie 8 od naszego niezabezpieczonego seksu.
Bardzo bym się śmiała, gdyby jakimś cudem z seksu sprzed miesiączki wyszedł bobas. Moja 21-letnia płodność dałaby o sobie znać :p

Czy może lepiej spróbować z jakimś innym testem? Robiłam 2 tej samej firmy, oba strumieniowe.

Może przez stres się spóźnia miesiączka, albo zrobić płytkowy test 🤔 mi przed okresem wyszła blada kreseczka i lecę dziś na bete 😎
No własnie ostatni raz jakiekolwiek zawirowania cyklu miałam jakieś 2 lata temu :D, wiem, że nie jesteśmy maszynami, dlatego jakoś się nie stresuję super, ale i tak postanowiłam napisać.
Kilka dni temu jak byliśmy u mamy mojego narzeczonego niespodziewanie po dwóch łykach mojego ulubionego piwa zwymiotowałam i teściowa z mrugnięciem oka stwierdziła, że może dzidzia, więc boję się, że przepowiedziała (taka wiedźma z niej, ale bardzo dobra wiedźma! <3 ). :p

No własnie ostatni raz jakiekolwiek zawirowania cyklu miałam jakieś 2 lata temu :D, wiem, że nie jesteśmy maszynami, dlatego jakoś się nie stresuję super, ale i tak postanowiłam napisać.
Kilka dni temu jak byliśmy u mamy mojego narzeczonego niespodziewanie po dwóch łykach mojego ulubionego piwa zwymiotowałam i teściowa z mrugnięciem oka stwierdziła, że może dzidzia, więc boję się, że przepowiedziała (taka wiedźma z niej, ale bardzo dobra wiedźma! <3 ). :p
Podobno tak jest w ciąży 😅

reklama
Do góry