graż_ka
Fanka BB :)
16.05A miesiączke kiedy powinnas dostać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
16.05A miesiączke kiedy powinnas dostać?
Przepraszam! 14.05 lub 15.0516.05
To ja bym powtórzyła ale z porannego moczu a najlepiej iść na bete będzie pewnośćPrzepraszam! 14.05 lub 15.05
Dzisiaj robiłam z porannego i nie było nawet cienia cienia, więc nie wiem, może kilka dni poczekam, aż nie minie 8 od naszego niezabezpieczonego seksu.To ja bym powtórzyła ale z porannego moczu a najlepiej iść na bete będzie pewność
Może przez stres się spóźnia miesiączka, albo zrobić płytkowy test mi przed okresem wyszła blada kreseczka i lecę dziś na beteCzy może lepiej spróbować z jakimś innym testem? Robiłam 2 tej samej firmy, oba strumieniowe.
No własnie ostatni raz jakiekolwiek zawirowania cyklu miałam jakieś 2 lata temu , wiem, że nie jesteśmy maszynami, dlatego jakoś się nie stresuję super, ale i tak postanowiłam napisać.Może przez stres się spóźnia miesiączka, albo zrobić płytkowy test mi przed okresem wyszła blada kreseczka i lecę dziś na bete
powodzenia!Może przez stres się spóźnia miesiączka, albo zrobić płytkowy test mi przed okresem wyszła blada kreseczka i lecę dziś na bete
Podobno tak jest w ciążyNo własnie ostatni raz jakiekolwiek zawirowania cyklu miałam jakieś 2 lata temu , wiem, że nie jesteśmy maszynami, dlatego jakoś się nie stresuję super, ale i tak postanowiłam napisać.
Kilka dni temu jak byliśmy u mamy mojego narzeczonego niespodziewanie po dwóch łykach mojego ulubionego piwa zwymiotowałam i teściowa z mrugnięciem oka stwierdziła, że może dzidzia, więc boję się, że przepowiedziała (taka wiedźma z niej, ale bardzo dobra wiedźma! <3 ).