reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Oj nie ,tym bardziej w tak młodym wieku,jak Ty jesteś, i tak to jest ,że jak się nie chce to niewiadomo jak się zrobi ,a jak człowiek chce dziecko, to się nie da
przyznam szczerze, że tak się zestresowałam tym wszystkim, jak mi nie przyszła w pierwszym dniu miesiączka, że na następny dzień przeszłam do fazy akceptacji :D Pewnie okaże się, że wszystko w porządku i nie jestem w ciąży - ale będzie to połączone z jakimś dziwnym uczuciem, bo trochę się już oswoiłam z myślą, że mogę w niej być :D

przyznam szczerze, że tak się zestresowałam tym wszystkim, jak mi nie przyszła w pierwszym dniu miesiączka, że na następny dzień przeszłam do fazy akceptacji :D Pewnie okaże się, że wszystko w porządku i nie jestem w ciąży - ale będzie to połączone z jakimś dziwnym uczuciem, bo trochę się już oswoiłam z myślą, że mogę w niej być :D
Ha ha no różnie to bywa ,poczekaj jeszcze ,jak do tygodnia nie dostaniesz ,to idź na bete albo do ginekologa

reklama
Do góry