Tak zrobię aczkolwiek termin miesiączki mam za ok 3 dniTo powtórz za 2 dni i będzie pewność. Powodzenia
reklama
Aga1402
Fanka BB :)
Myślę że jeśli to ciaza to co dzień kreska powinna być wyrazniejsza. Albo idź na bete będzie pewność.Tak zrobię aczkolwiek termin miesiączki mam za ok 3 dni
Generalnie tamte testy nie były robione rano tylko po południu. Póki co wstrzymam się do terminu miesiączki a test zrobię w dniu miesiączki jakby coMyślę że jeśli to ciaza to co dzień kreska powinna być wyrazniejsza. Albo idź na bete będzie pewność.
Aga1402
To zmienia postać rzeczy. Zrobiłbym jutro z pierwszego moczu i wszystko jasne. Powinna wyjść wyrazniejsza kreska jeśli to ciaza.Generalnie tamte testy nie były robione rano tylko po południu. Póki co wstrzymam się do terminu miesiączki a test zrobię w dniu miesiączki jakby co
Mam cicha nadzieję że się udało, owulacje miałam potwierdzona przez monitoring, nie nakręcam się ale nutka cichej nadziejo jest dodam jeszcze że cykle mam różnej długościTo zmienia postać rzeczy. Zrobiłbym jutro z pierwszego moczu i wszystko jasne. Powinna wyjść wyrazniejsza kreska jeśli to ciaza.
Aga1402
Powodzenia i daj znać jak zrobisz kolejnyMam cicha nadzieję że się udało, owulacje miałam potwierdzona przez monitoring, nie nakręcam się ale nutka cichej nadziejo jest dodam jeszcze że cykle mam różnej długości
Mała.czarna
moim zdaniem widacDziewczyny czy ja mam już zwidy ale czy wy też widzicie cień cienia? Testy robione w 10 dpo i 11 dpo zdjęcie wyostrzone by lepiej było widać
Zobacz załącznik 1121744Zobacz załącznik 1121745
Nie dziękuję miesiączka powinna być a ok 3 dni z wyliczeń od owulacjiJa na wszystkich zdjęciach testów widzę drugą bledziutką kreskę. Dla mnie są pozytywne. Dla pewności zrób kolejny z porannego moczu lub bete z krwi. Jestem dobrej myśli i trzymam kciuki że jesteś w ciąży.
reklama
Mała.czarna
Bedziezz robila jutro test z porannego moczu?Nie dziękuję miesiączka powinna być a ok 3 dni z wyliczeń od owulacji