reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Hej dziewczyny. Ten cień kreski na moim teście okazał się prawdopodobnie ciąża. Dzisiaj robiłam krew i wyszło 55hcg. Mówię prawdopodobnie, bo przez te kilka dni dużo czytałam i boję się że to może być nowotwór zamiast dziecka. Będę dawać znać. Jedno pytanie tylko, kiedy iść do ginekologa żeby mógł określić czy to napewno ciąża? Pozdrawiam

reklama
Hej dziewczyny. Ten cień kreski na moim teście okazał się prawdopodobnie ciąża. Dzisiaj robiłam krew i wyszło 55hcg. Mówię prawdopodobnie, bo przez te kilka dni dużo czytałam i boję się że to może być nowotwór zamiast dziecka. Będę dawać znać. Jedno pytanie tylko, kiedy iść do ginekologa żeby mógł określić czy to napewno ciąża? Pozdrawiam
A który to dzień cyklu ?

Nie czytaj głupot, bo to szkodzi dziecku. Skąd wogole u Ciebie takie czarne myśli?

No coś Ty, kiedy powinnaś mieć okres? Nie wkręcaj sobie, bHCG na takim poziomie to tylko potwierdzenie wcześniutkiej ciąży. Mi ginekolog zabronił robić USG przed 7 tygodniem bo wcześniej może nie będzie nic widać a to tylko dodatkowy stres (a stres, wiadomo, kortyzol, wyjątkowo paskudny typ).

Ostatni okres miałam 1 kwietnia ale miesiączki bardzo nieregularne. Ciągle cysty i różne rzeczy na jajnikach. Nigdy się nie zabezpieczałam. Mój narzeczony brał całkiem niedawno testosteron I do tego popala wiadomo co, wszystko składam do kupy. No i historia chorób w rodzinie. U niektórych co drugie pokolenie, u mnie każde, tata a teraz siostra rąk trzustki. Stąd te czarne mysli

Ostatni okres miałam 1 kwietnia ale miesiączki bardzo nieregularne. Ciągle cysty i różne rzeczy na jajnikach. Nigdy się nie zabezpieczałam. Mój narzeczony brał całkiem niedawno testosteron I do tego popala wiadomo co, wszystko składam do kupy. No i historia chorób w rodzinie. U niektórych co drugie pokolenie, u mnie każde, tata a teraz siostra rąk trzustki. Stąd te czarne mysli
Spokojnie umów się do lekarza na koniec maja początek czerwca. Powinno być już coś widać. Przy nieregularnych miesiaczkach ciężko obstawiać który to tydzień.

Dziewczyny czy ja mam już zwidy ale czy wy też widzicie cień cienia? :eek:Testy robione w 10 dpo i 11 dpo :happy: zdjęcie wyostrzone by lepiej było widać :laugh2:
IMG_20200518_215457_copy_1200x1600.jpg
IMG_20200518_215413.jpg

reklama
Do góry