Hej dziewczyny. Ten cień kreski na moim teście okazał się prawdopodobnie ciąża. Dzisiaj robiłam krew i wyszło 55hcg. Mówię prawdopodobnie, bo przez te kilka dni dużo czytałam i boję się że to może być nowotwór zamiast dziecka. Będę dawać znać. Jedno pytanie tylko, kiedy iść do ginekologa żeby mógł określić czy to napewno ciąża? Pozdrawiam
reklama
Aga1402
Fanka BB :)
A który to dzień cyklu ?Hej dziewczyny. Ten cień kreski na moim teście okazał się prawdopodobnie ciąża. Dzisiaj robiłam krew i wyszło 55hcg. Mówię prawdopodobnie, bo przez te kilka dni dużo czytałam i boję się że to może być nowotwór zamiast dziecka. Będę dawać znać. Jedno pytanie tylko, kiedy iść do ginekologa żeby mógł określić czy to napewno ciąża? Pozdrawiam
Aga1402
Nie czytaj głupot, bo to szkodzi dziecku. Skąd wogole u Ciebie takie czarne myśli?Hej dziewczyny. Ten cień kreski na moim teście okazał się prawdopodobnie ciąża. Dzisiaj robiłam krew i wyszło 55hcg. Mówię prawdopodobnie, bo przez te kilka dni dużo czytałam i boję się że to może być nowotwór zamiast dziecka. Będę dawać znać. Jedno pytanie tylko, kiedy iść do ginekologa żeby mógł określić czy to napewno ciąża? Pozdrawiam
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
No coś Ty, kiedy powinnaś mieć okres? Nie wkręcaj sobie, bHCG na takim poziomie to tylko potwierdzenie wcześniutkiej ciąży. Mi ginekolog zabronił robić USG przed 7 tygodniem bo wcześniej może nie będzie nic widać a to tylko dodatkowy stres (a stres, wiadomo, kortyzol, wyjątkowo paskudny typ).Hej dziewczyny. Ten cień kreski na moim teście okazał się prawdopodobnie ciąża. Dzisiaj robiłam krew i wyszło 55hcg. Mówię prawdopodobnie, bo przez te kilka dni dużo czytałam i boję się że to może być nowotwór zamiast dziecka. Będę dawać znać. Jedno pytanie tylko, kiedy iść do ginekologa żeby mógł określić czy to napewno ciąża? Pozdrawiam
Ostatni okres miałam 1 kwietnia ale miesiączki bardzo nieregularne. Ciągle cysty i różne rzeczy na jajnikach. Nigdy się nie zabezpieczałam. Mój narzeczony brał całkiem niedawno testosteron I do tego popala wiadomo co, wszystko składam do kupy. No i historia chorób w rodzinie. U niektórych co drugie pokolenie, u mnie każde, tata a teraz siostra rąk trzustki. Stąd te czarne mysli
Aga1402
Spokojnie umów się do lekarza na koniec maja początek czerwca. Powinno być już coś widać. Przy nieregularnych miesiaczkach ciężko obstawiać który to tydzień.Ostatni okres miałam 1 kwietnia ale miesiączki bardzo nieregularne. Ciągle cysty i różne rzeczy na jajnikach. Nigdy się nie zabezpieczałam. Mój narzeczony brał całkiem niedawno testosteron I do tego popala wiadomo co, wszystko składam do kupy. No i historia chorób w rodzinie. U niektórych co drugie pokolenie, u mnie każde, tata a teraz siostra rąk trzustki. Stąd te czarne mysli
Aga1402
Dla mnie negatywne , tym Bardziej że z kontrastemDziewczyny czy ja mam już zwidy ale czy wy też widzicie cień cienia? Testy robione w 10 dpo i 11 dpo zdjęcie wyostrzone by lepiej było widać
Zobacz załącznik 1121744Zobacz załącznik 1121745
Bez kontrastu też widać tylko zdjęcie nie oddawałoby tegoDla mnie negatywne , tym Bardziej że z kontrastem
reklama
Aga1402
To powtórz za 2 dni i będzie pewność. PowodzeniaBez kontrastu też widać tylko zdjęcie nie oddawałoby tego