basia.sinkiewicz
Fanka BB :)
Alee super [emoji7][emoji7][emoji7]gratulacje.:*Tak Właśnie dostałam - 195,7
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alee super [emoji7][emoji7][emoji7]gratulacje.:*Tak Właśnie dostałam - 195,7
No super ,5 dni przed @ , ja w dniu spodziewanej miałam 250 ha ba ,gratulacjeTak Właśnie dostałam - 195,7
O, widzisz, ja dwa dni po spodziewanej miałam tylko 129No super ,5 dni przed @ , ja w dniu spodziewanej miałam 250 ha ba ,gratulacje
Jak widać, każdy organizm inny , ja do tego miałam słaby przyrost, bo po 48 h tylko 360 ,spisalam ciąże na straty ,a tu leży teraz 6.5 miesięczna coraO, widzisz, ja dwa dni po spodziewanej miałam tylko 129
Dziękuję dziewczyny! Czekam na wizytę u ginekologa w maju Mam nadzieję, że wszystko będzie okej. Aż ciężko mi uwierzyć, że po odstawieniu tabletek udało się nam od razu.Jak widać, każdy organizm inny , ja do tego miałam słaby przyrost, bo po 48 h tylko 360 ,spisalam ciąże na straty ,a tu leży teraz 6.5 miesięczna cora
Super gratulacjeTak Właśnie dostałam - 195,7
Drogie panie, jeśli macie wątpliwości, czy widać cień kreski na teście ciążowym, tutaj jest miejsce stworzone specjalnie dla Was. Wrzućcie zdjęcie testu, a inne panie z forum pomogą, oczywiście w granicach rozsądku, rozwiać ewentualne wątpliwości. Zapraszamy!
CiążaCzy to ciąża?