reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Hej dziewczyny czy testy są wiarygodne? Okres za 7 dni dopiero a wyniki pozytywne czy to możliwe że tak szybko wykryło? 🙈
Jasne że może być pozytywny:) to że wcześnie nie ma znaczenia, wystarczy że owu była szybciej i zagnieżdżenie również, a dopóki nie ma @ nigdy nie wiadomo jak długi bedzie dany cykl bo organizm to nie robot i zawsze może się coś zmienić. Mi wyszedł test 5 dni przed @ przy cyklach 28 dniowych.

reklama
Zrobiłam nowy na drugi dzień również pozytywny. ☺️

Załączniki

• IMG_20200628_102232.jpg
    IMG_20200628_102232.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 421
Cześć,
Proszę Was o opinię :)
Cykle mam raczej regularne. Dzisiaj jest pierwszy dzień planowanej miesiączki, z porannego moczu zrobiłam test. Krwawienia nie mam, ale od 2-3 dni pokazują się małe, brązowe skrzepki - tylko na papierze toaletowym i to nie za każdym razem.
Na teście jest malusieńki cień drugiej kreski. Czy według Was test wyszedł pozytywnie, negatywnie, czy może jest zalany?
P00702-073500.jpg

Ostatnia edycja:
Cześć,
Cykle mam raczej regularne. Dzisiaj jest pierwszy dzień planowanej miesiączki, z porannego moczu zrobiłam test. Krwawienia nie mam, ale od 2-3 dni pokazują się małe, brązowe skrzepki - tylko na papierze toaletowym i to nie za każdym razem.
Na teście jest malusieńki cień drugiej kreski. Czy według Was test wyszedł pozytywnie, negatywnie, czy może jest zalany?Zobacz załącznik 1142288
Widać 😊😊😊 powtórz rano 😊

Cześć,
Na teście jest malusieńki cień drugiej kreski. Czy według Was test wyszedł pozytywnie, negatywnie, czy może jest zalany?Zobacz załącznik 1142288
Widać, a czy te skrzepy to krew ? Czy raczej takie brudzenie?

No to ok ,plamienia się zdarzają , ale skrzepy już zwiastuja coś zlego ,proponuję iść na bete
Słyszałam o niewyraźnych wynikach testu, ale ten (pre test płytkowy) ma wysoką czułość (10), nie zrobiłam testu za wcześnie, więc myślałam że wynik będzie bardziej wyraźny.
Dziękuję za radę, tak zrobię :)

reklama
No to ok ,plamienia się zdarzają , ale skrzepy już zwiastuja coś zlego ,proponuję iść na bete
Na badanie będę mogła iść w poniedziałek dopiero. W międzyczasie zrobiłabym jeszcze jeden test. Jaki rodzaj i z jakiej firmy polecasz? Czy to normalne, że kreska jest tak blada mimo tego, że nie jest wcześnie na test?

Do góry