Wychodzi ze 3 tydzieńGr
Gratulacje ❤
reklama
Fado123
Fanka BB :)
Jest za blisko ,i chyba pod światło, powtórz ranoPowiedzcie mi czy tu jest ok ? Czy ta kreska nie jest za bliska i czy mam urojenia czy widać ta kreskę
To nie kreska testowa tylko taki plastik co jest w środku testu i pod światło rzuca cień. Otwórz to zobaczyszPowiedzcie mi czy tu jest ok ? Czy ta kreska nie jest za bliska i czy mam urojenia czy widać ta kreskę
Natalia198777
Powtórzyła bym z rana coś mi nie pasuje w tym teście. Kreska przebija ale pod światło nie polecam oglądać. Może to ten plastik albo testowaPowiedzcie mi czy tu jest ok ? Czy ta kreska nie jest za bliska i czy mam urojenia czy widać ta kreskę
Ja bym powtórzyła ranoPowiedzcie mi czy tu jest ok ? Czy ta kreska nie jest za bliska i czy mam urojenia czy widać ta kreskę
Natalia198777
Ja tez się doszukiwałam na początku starań . W dzień @ kupowalam test po czym po 15 min przychodził @
reklama
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
To nie jest pozytywny test, kreska jest za blisko i raczej jest to plastik.Powiedzcie mi czy tu jest ok ? Czy ta kreska nie jest za bliska i czy mam urojenia czy widać ta kreskę