Lina_88
Zaangażowana w BB
Ja też tutaj nic nie widzę.Co myślicie?Zobacz załącznik 1653958
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tutaj nic nie widzę.Co myślicie?Zobacz załącznik 1653958
A ile spóźnia Ci się okres? Moze po prostu skocz na betę?To akurat sama ustawiałam, ale po chwili dopatrzyłam się jakiegoś cienia. Dziś zrobię kolejny
Testuje przed datą okresu więc dlatego pisałam że za wcześnieA ile spóźnia Ci się okres? Moze po prostu skocz na betę?
Ja na pierwszym widzę jakis cień ile jesteś dni po owulacji?Co myślicie?Zobacz załącznik 1653958
Jak dla mnie oba są negatywne... Tam fakt na pierwszym na siłę można coś wypatrzec, ale jak dla mnie to negatyw, to nawet blada kreska nie jest.Co myślicie?Zobacz załącznik 1653958
No dobrze, a możesz w końcu odpowiedzieć, który to dzień cyklu/ile dni jeszcze do okresu? Bo już kilka razy padło to pytanie i dalej nie odpowiadasz. Boisz się podać tą informację?N
Testuje przed datą okresu więc dlatego pisałam że za wcześnie
Dlaczego mam się bać? 22 dzień cykluJak dla mnie oba są negatywne... Tam fakt na pierwszym na siłę można coś wypatrzec, ale jak dla mnie to negatyw, to nawet blada kreska nie jest.
No dobrze, a możesz w końcu odpowiedzieć, który to dzień cyklu/ile dni jeszcze do okresu? Bo już kilka razy padło to pytanie i dalej nie odpowiadasz. Boisz się podać tą informację?
Myślę że to za wcześnie chociaż ten cień cienia może już coś zwiastowaćDlaczego mam się bać? 22 dzień cyklu
Nie wiem, bo unikalas odpowiedziDlaczego mam się bać? 22 dzień cyklu