Aleksandraan
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znaczy powiem Ci że jak miałaś miesiączkę 11.07 to jakoś dziwnie wcześnie wychodzi test, chyba że to było plamienie implantacyjne albo miałaś owulację jakoś zaraz po skończeniu krwawienia. Mnie osobiście nigdy nie wybarwiła się druga kreska jeśli ciąży nie było. Spróbuj kupić sobie pink superczuły strumieniowy i zrób jutro rano a w poniedziałek betę.Zrobiłam drugi teraz i wyszedł negatywny. Czy jeśli powtórzę jutro rano wynik może być inny? To może być bardzo wczesna ciąża.
Ten okres był faktycznie dziwny, w porównaniu do poprzednich dość słaby i wydaje mi się, że krótszy niż normalnie. Ale nie skupiłam się aż tak na nim, więc nie wiem już sama czy faktycznie tak było czy teraz już sobie dopowiadam.Znaczy powiem Ci że jak miałaś miesiączkę 11.07 to jakoś dziwnie wcześnie wychodzi test, chyba że to było plamienie implantacyjne albo miałaś owulację jakoś zaraz po skończeniu krwawienia. Mnie osobiście nigdy nie wybarwiła się druga kreska jeśli ciąży nie było. Spróbuj kupić sobie pink superczuły strumieniowy i zrób jutro rano a w poniedziałek betę.
Kochane. Odbyłam stosunek w ostatni dzień miesiaczki bez prezerwatywy. Aktualnie spóźnia mi się już miesiaczka 4 dni. Test robiłam 2 dni przed spodziewana miesiaczka. Boję się zrobić ponownie że się rozczaruje. Mimo tego że się nie staramy to bardzo chciałabym dziecko. Miałam zazwyczaj regularne cykle 28/29 dni. Czy widać lekka kreske na teście czy mam już jakieś urojenia.Drogie panie, jeśli macie wątpliwości, czy widać cień kreski na teście ciążowym, tutaj jest miejsce stworzone specjalnie dla Was. Wrzućcie zdjęcie testu, a inne panie z forum pomogą, oczywiście w granicach rozsądku, rozwiać ewentualne wątpliwości. Zapraszamy!
dla mnie ten co wrzuciłaś jest negatywny.Kochane. Odbyłam stosunek w ostatni dzień miesiaczki bez prezerwatywy. Aktualnie spóźnia mi się już miesiaczka 4 dni. Test robiłam 2 dni przed spodziewana miesiaczka. Boję się zrobić ponownie że się rozczaruje. Mimo tego że się nie staramy to bardzo chciałabym dziecko. Miałam zazwyczaj regularne cykle 28/29 dni. Czy widać lekka kreske na teście czy mam już jakieś urojenia.
nie wiem jak usunac to dziadostwo, no nic, niech zostana juz tutaj xddcoś Ci się pomerdało