reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

4 tyg to szmat czasu , jakbyś była to beta wyszłaby już podwyższona , możesz zawsze powtórzyć skoro masz jakąś wątpliwośc, w innym labo albo w tym samym jeśli nadal bedzie ujemna to wiesz ze nie doszło do błędu i ciąży brak , mimo wszytsko to udaj się do gina przebada się poda leki , może coś powie co i jak , sprawdzi co z twoim organizmem ... to zawsze pewne źródło wiedzy niż domysły na własną rękę
Dokładnie

reklama
nie widzę wykresu :) ale ja ogólnie nie mierzę temperatury, więc zupełnie się nie znam :)
Ogólnie nie wiem co myśleć bo od temperatury 36.18 skoczyła do ,36.54
Testy owulacyjne wychodzą ciemne ale to nie peak. W aplikacji premom low wskazuje 40 od 2 dni. I to w zasadzie były najciemniejsze kreski na owulaku . Robię je odkąd skończył mi się okres, i były blade , 2 dni ciemniejsze ale nie ma piku. Wczoraj kłucie jajnika pół dnia i śluz bardzo płodny wiem , że to żaden wyznacznik a od wczoraj ten stoji na 36.41. I od wczoraj miałam brać duphaston na podtrzymanie ale zastanawiam się czy nie zaszybko poczekałam do dziś czy może kreska na owulaku będzie ciemnieć ale nic z tego. Biorę jeszcze tab na jajeczkowanie. 🤦🤦🤦 A nie dam rady na razie podejść na monitoring. 😐😐😐

Ogólnie nie wiem co myśleć bo od temperatury 36.18 skoczyła do ,36.54
Testy owulacyjne wychodzą ciemne ale to nie peak. W aplikacji premom low wskazuje 40 od 2 dni. I to w zasadzie były najciemniejsze kreski na owulaku . Robię je odkąd skończył mi się okres, i były blade , 2 dni ciemniejsze ale nie ma piku. Wczoraj kłucie jajnika pół dnia i śluz bardzo płodny wiem , że to żaden wyznacznik a od wczoraj ten stoji na 36.41. I od wczoraj miałam brać duphaston na podtrzymanie ale zastanawiam się czy nie zaszybko poczekałam do dziś czy może kreska na owulaku będzie ciemnieć ale nic z tego. Biorę jeszcze tab na jajeczkowanie. 🤦🤦🤦 A nie dam rady na razie podejść na monitoring. 😐😐😐
Opisz to na kreskach, tam dużo dziewczyn mierzy temperaturę, więc może pomogś :)

Hej dziewczyny, odnoszę się do wcześniejszej sytuacji w tym wątku. We wtorek byłam u ginekologa, wykluczył on ciąże i stwierdził że nie będzie wywoływał okresu, i w terminie do dwóch tygodni powinnam dostać. Czy jest to pewne czy udać się do innego ginekologa na wywołanie

reklama
Hej dziewczyny, odnoszę się do wcześniejszej sytuacji w tym wątku. We wtorek byłam u ginekologa, wykluczył on ciąże i stwierdził że nie będzie wywoływał okresu, i w terminie do dwóch tygodni powinnam dostać. Czy jest to pewne czy udać się do innego ginekologa na wywołanie
Hej , jeśli masz wątpliwości , możesz skonsultować to jeszcze z innym ginekologiem, zawsze będziesz miała porównanie i jasny obraz sytuacji

Do góry