reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

4 tyg to szmat czasu , jakbyś była to beta wyszłaby już podwyższona , możesz zawsze powtórzyć skoro masz jakąś wątpliwośc, w innym labo albo w tym samym jeśli nadal bedzie ujemna to wiesz ze nie doszło do błędu i ciąży brak , mimo wszytsko to udaj się do gina przebada się poda leki , może coś powie co i jak , sprawdzi co z twoim organizmem ... to zawsze pewne źródło wiedzy niż domysły na własną rękę
Dokładnie

reklama
nie widzę wykresu :) ale ja ogólnie nie mierzę temperatury, więc zupełnie się nie znam :)
Ogólnie nie wiem co myśleć bo od temperatury 36.18 skoczyła do ,36.54
Testy owulacyjne wychodzą ciemne ale to nie peak. W aplikacji premom low wskazuje 40 od 2 dni. I to w zasadzie były najciemniejsze kreski na owulaku . Robię je odkąd skończył mi się okres, i były blade , 2 dni ciemniejsze ale nie ma piku. Wczoraj kłucie jajnika pół dnia i śluz bardzo płodny wiem , że to żaden wyznacznik a od wczoraj ten stoji na 36.41. I od wczoraj miałam brać duphaston na podtrzymanie ale zastanawiam się czy nie zaszybko poczekałam do dziś czy może kreska na owulaku będzie ciemnieć ale nic z tego. Biorę jeszcze tab na jajeczkowanie. 🤦🤦🤦 A nie dam rady na razie podejść na monitoring. 😐😐😐

Ogólnie nie wiem co myśleć bo od temperatury 36.18 skoczyła do ,36.54
Testy owulacyjne wychodzą ciemne ale to nie peak. W aplikacji premom low wskazuje 40 od 2 dni. I to w zasadzie były najciemniejsze kreski na owulaku . Robię je odkąd skończył mi się okres, i były blade , 2 dni ciemniejsze ale nie ma piku. Wczoraj kłucie jajnika pół dnia i śluz bardzo płodny wiem , że to żaden wyznacznik a od wczoraj ten stoji na 36.41. I od wczoraj miałam brać duphaston na podtrzymanie ale zastanawiam się czy nie zaszybko poczekałam do dziś czy może kreska na owulaku będzie ciemnieć ale nic z tego. Biorę jeszcze tab na jajeczkowanie. 🤦🤦🤦 A nie dam rady na razie podejść na monitoring. 😐😐😐
Opisz to na kreskach, tam dużo dziewczyn mierzy temperaturę, więc może pomogś :)

Hej dziewczyny, odnoszę się do wcześniejszej sytuacji w tym wątku. We wtorek byłam u ginekologa, wykluczył on ciąże i stwierdził że nie będzie wywoływał okresu, i w terminie do dwóch tygodni powinnam dostać. Czy jest to pewne czy udać się do innego ginekologa na wywołanie

reklama
Hej dziewczyny, odnoszę się do wcześniejszej sytuacji w tym wątku. We wtorek byłam u ginekologa, wykluczył on ciąże i stwierdził że nie będzie wywoływał okresu, i w terminie do dwóch tygodni powinnam dostać. Czy jest to pewne czy udać się do innego ginekologa na wywołanie
Hej , jeśli masz wątpliwości , możesz skonsultować to jeszcze z innym ginekologiem, zawsze będziesz miała porównanie i jasny obraz sytuacji

Do góry