reklama
G
gość2.14
Gość
Wygląda jak kreska testowaCo to moze oznaczać ? Robiony 3 dni przed okresem , wieczorem .
Mama23?????
Fanka BB :)
Nie wybarwilo sie , negatywny . Powtorzylabym test z innej firmyCo to moze oznaczać ? Robiony 3 dni przed okresem , wieczorem .
NegatywnyCo to moze oznaczać ? Robiony 3 dni przed okresem , wieczorem .
Gosia Rumi
Jak dla mnie - nie widać tu nic, a Ty naocznie widzisz cień? Cienie mają to do siebie że trudno je uchwycić na zdjęciu. Zawsze okiem widać je lepiej, a jeśli to taki cień jak sobie wyobrażam - to nawet okiem bywa że ledwo ledwo widać. Może kolejne testy w najbliższych dniach będą bardziej łaskaweCzy widać tu jakiś cień?
Dzięki za odpowiedz, tak właśnie na żywo miałam wrażenie ze coś widać, ale nie wiem czy to wyobraźnia nie płata figli, za kilka dni powtórzę i będzie wszystko jasne. Póki co wstrzymałam się z testowaniem, bo to bez sensuJak dla mnie - nie widać tu nic, a Ty naocznie widzisz cień? Cienie mają to do siebie że trudno je uchwycić na zdjęciu. Zawsze okiem widać je lepiej, a jeśli to taki cień jak sobie wyobrażam - to nawet okiem bywa że ledwo ledwo widać. Może kolejne testy w najbliższych dniach będą bardziej łaskawe
Dzień dobry
U mnie tak w 26 i 27 dniu cyklu. Nie wiem kiedy powinnam mieć okres, bo cykle mam nieregularne, ale ostatnie były 28-27 dni.
Testy o czułości 10mIU/ml
U mnie tak w 26 i 27 dniu cyklu. Nie wiem kiedy powinnam mieć okres, bo cykle mam nieregularne, ale ostatnie były 28-27 dni.
Załączniki
G
gość2.14
Gość
Ładne kreseczkiDzień dobry
zzaniepokojonaa
Aktywna w BB
Wyglada na to ze pozytywneDzień dobry
reklama
Mama23?????
Jak dla mnie pozytywny ,lec na bete z krwiDzień dobry