reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Hej, jestem aktualnie za granicą w krajach które mają średnie warunki wiec nie do końca ufam testom, które tutaj są, dlatego proszę powiedzcie mi czy coś widzicie? Czy to jakieś testowe? Jestem 3 dni przed miesiączka 🫣. Nie mam jak zrobić bety, bo w sobotę będę dopiero w domu.
Jak dla mnie pozytywne, jak myślisz który to dzień po owulacji? Ile dni przed/po spodziewanej @?

reklama
Jak dla mnie pozytywne, jak myślisz który to dzień po owulacji? Ile dni przed/po spodziewanej @?
Mniej wiecej 12 dzień po owulacji. W piątek mam mieć @. Nie badałam się jeszcze bo ja mam 16:20, wiec z tego rana tutaj zrobie 😂. Czyli mniej więcej za jakieś 13h będę robić kolejny test.

Mniej wiecej 12 dzień po owulacji. W piątek mam mieć @. Nie badałam się jeszcze bo ja mam 16:20, wiec z tego rana tutaj zrobie 😂. Czyli mniej więcej za jakieś 13h będę robić kolejny test.
Ja w poprzednim cyklu miałam takie słabe kreski i pozytywny cyfrowy i tydzień później zaczęłam krwawić, wiec osobiście teraz nie ufam słabym kreskom. Mam nadzieje ze uda mi się następnym razem i ze będą mocne kreski potwierdzone betą 🤞🏻
Obyś miała rano 2 razy mocniejszą kreseczkę 🤞🏻

Ja w poprzednim cyklu miałam takie słabe kreski i pozytywny cyfrowy i tydzień później zaczęłam krwawić, wiec osobiście teraz nie ufam słabym kreskom. Mam nadzieje ze uda mi się następnym razem i ze będą mocne kreski potwierdzone betą 🤞🏻
Obyś miała rano 2 razy mocniejszą kreseczkę 🤞🏻
To trzymam kciuki za ten cykl u Ciebie 🤞

Hej!
Aktualizacja to test z dzisiaj z 14:00 ale o czułości 10. Co myślicie? 🫣🤞

Załączniki

• 836B26F9-7054-4C25-8077-8B1B909F33F5.jpeg
    836B26F9-7054-4C25-8077-8B1B909F33F5.jpeg
    2,2 MB · Wyświetleń: 245
  • 7767AA90-1E18-41C1-A387-87F596B80EB7.jpeg
    7767AA90-1E18-41C1-A387-87F596B80EB7.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 236
Ostatnia edycja: