To trzymam kciuki Daj znaćNina, jestem około 9-10 dni po owulacji (która nietypowo się przesunęła), a dzisiaj zgodnie z kalendarzem powinnam dostać okres. Zamiast krwi, pojawił się śluz w sporych ilościach. W poniedziałek zrobię betę .
reklama
S
Slonce2022
Gość
Ja tam nic nie wiedzę Test jest negatywny.Pewnie świruje, ale czy widzicie tam jakiś cień cienia? Czy nic?
Test negatywny.. miałaś iść na betę, ale i tak moim znaniem to bez sensu bo w ciąży nie jesteś.Hejka a co myślicie o tym teście zrobiłam go dziś z samego rana , na początku pojawiła się gruba jasna kreska, a potem coś takiego?
Pozdrawiam
LadyCaro
Fanka BB :)
negatywPewnie świruje, ale czy widzicie tam jakiś cień cienia? Czy nic?
negatywHejka a co myślicie o tym teście zrobiłam go dziś z samego rana , na początku pojawiła się gruba jasna kreska, a potem coś takiego?
Dziwny ten test, na Twoim miejscu zrobiłabym kolejny następnego dnia albo za dwa dniHejka a co myślicie o tym teście zrobiłam go dziś z samego rana , na początku pojawiła się gruba jasna kreska, a potem coś takiego?
Gość22
Aktywna w BB
Mam zamiar zrobić jutro ranoDziwny ten test, na Twoim miejscu zrobiłabym kolejny następnego dnia albo za dwa dni
Kinnia95
Zamiast testów zrob betę, bo Ty je robisz od kilku dni i każdemu magicznie znika kreska.Mam zamiar zrobić jutro rano
reklama
MartaMarkry
osobiście testowałam baaaardzo dużo razy pinkiem i nie.Czy Pinkom zdarza się oszukiwać?Zobacz załącznik 1437136
Trzymam kciuki!