reklama
MartaS89
Fanka BB :)
wynik wskazuje na bardzo wczesną ciążę, powtórz betę za 48 hDziewczyny mam wyniki i chyba nie jest ok. Wczoraj miałam termin miesiączki.
Emka24@
A progesteron jest strasznie niski. To nie znaczy ciąży biochemicznej?wynik wskazuje na bardzo wczesną ciążę, powtórz betę za 48 h
MartaS89
Tego nie wiem,ale faktycznie progesteron jest za niski.A progesteron jest strasznie niski. To nie znaczy ciąży biochemicznej?
Goodka
Moderator
Na twoim miejscu skontrolowałabym czy beta spada czy nadal rośnie, jeśli tak, to jak najszybciej konsultacja z lekarzemA progesteron jest strasznie niski. To nie znaczy ciąży biochemicznej?
Emka24@
Już przyszła @, wiec poczekam jeszcze dwa dni i idę na kontrolna betę i progesteron żeby sprawdzić czy to nie pozamaciczna.Na twoim miejscu skontrolowałabym czy beta spada czy nadal rośnie, jeśli tak, to jak najszybciej konsultacja z lekarzem
Masz zdjęcie?Cześć dziewczyny. Mam pytanie.. zrobiłam test ciążowy, który pokazał mi dwie kreski ale te dwie kreski nie były zabarwione kolorem .. czyli mogę uznać test za nieważny ?
NieMasz zdjęcie?
reklama
3 lipca " przytulałam " się ze swoim partnerem staramy się od dziecko. W lipcu okres przyszedł normalnie natomiast w sierpniu przyszedł z 5 dniowym opóźnieniem. Zrobiłam 1 dnia spóźniającego się okresu test ciążowy i wyszedł jeden negatywny drugi nie wyszedł wcale. Więc spakowałam je i schowałam. Okres dostałam po 5 dniach jakiś inny niz zawsze. Równy tydzień po zakończeniu go dostałam plamienia, potem bolało trochę brzuszek na dole ale było ok. Jestem senna i dzisiaj sprzątając znalazłam ten test robiony w sierpniu przed okresem a tam uwaga 2 kreski wiec popędziłam dzisiaj szybko do apteki zrobiłam test i znowu negatywny. Nie wiem co mam o tym myśleć ,