malinowelove
Fanka BB :)
GratulacjeBeta Hcg 63 dzisiaj robiona! Dzięki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeBeta Hcg 63 dzisiaj robiona! Dzięki!
hej jak sytuacja u Ciebie?Dziewczyny a co powiecie na to? Robię testy od 3 dni. U gory najstarszy u dołu z dziś. Zobacz załącznik 1413718Zobacz załącznik 1413715
Kreskę widać, a jak widać to i jest ciążaJak w temacie co myślicie? Wiem, że to facelle. Ale jeszcze trzy dni temu biało, Przedwczoraj cień cienia cienia na pinku patykowym, wczoraj cień cienia na pinku, a dziś taki cień na facellu. Betę mogę jak coś dopiero we wtorek
Hah, to prawda. Ale o tym facelle to słyszałam, że krechy potrafią być mocne i brak ciąży. Ale myślę, że skoro mi nigdy nie pokazywał wcześniej nawet cienia cienia cienia jak nie byłam w ciąży to mu uwierzeKreskę widać, a jak widać to i jest ciąża
To nie jest cień....to jest fajna kreskaHah, to prawda. Ale o tym facelle to słyszałam, że krechy potrafią być mocne i brak ciąży. Ale myślę, że skoro mi nigdy nie pokazywał wcześniej nawet cienia cienia cienia jak nie byłam w ciąży to mu uwierze