reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Załączniki

• IMG_20220604_191041.jpg
    IMG_20220604_191041.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 196
reklama
Wiesz kochana u mnie to bardziej skomplikowana bajka niestety. Jestem po operacji,nie mam prawie całej szyjki macicy ze względu na raka. I wydaje mi się, że muszę jeszcze przejść HSG ewentualnie laparoskopię,aby cokolwiek się udało. Na pewno są jakieś zrosty lub coś innego,ale kto to wie 🤷
Trzymam kciuki i wierze, że sie uda! U mnie 10 lat starania i leczenia i udało się. W grudniu w ciąża nr 1 w lutym poronienie, w maju ciąża nr 2. Żyje nadzieja, że będzie dobrze tym razem. U Ciebie też będzie:)

Powtórzyłam popołudniu również czułym i kreseczka już lepiej widoczna. Dziękuję za odpowiedź

Załączniki

• IMG_20220605_202222.jpg
    IMG_20220605_202222.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 252
reklama
Hej!

Jestem w pierwszym cyklu starań ever i nie wytrzymałam i zrobiłam test 7 dni przed oczekwianą miesiączką. Ku mojemu zdziwieniu na porannym teście pojawiła się bardzo blada druga kreska! Zrobiłam jeszcze dwa testy w ciągu dnia i wyszły tak samo. Na zdjęciu nie widać, ale kreski są lekko różowe. Czy to może być pozytywny test?! Jestem w szoku, bo szykowałam się na długie miesiące starań! Ściskam.
270BAF39-FC54-457B-B747-396B9C97D405.jpeg

Do góry