Grabarzenka
Fanka BB :)
Zapraszamy na wątek lutowych mamNo nie ma co udawać że tej kreski tam nie ma ❤ Lucy będzie miała rodzeństwo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapraszamy na wątek lutowych mamNo nie ma co udawać że tej kreski tam nie ma ❤ Lucy będzie miała rodzeństwo
Jak dla mnie ten test jest zalany. Nie lepiej w cenie 5 testów zrobić jedną betę?Dziewczyny,co sądzicie?
Zrobiłam chyba z 5testow,wszystkie z lekka kreska. Ten niżej,z dziś rana.
pozytywny, mnie jeszcze pink nigdy nie oszukałDziewczyny, czy wy też tu coś widzicie? Kreska jest różowa, wiem ze pinki lubią oszukiwać ale aż tak?
Zalany jak dla mnieDziewczyny,co sądzicie?
Zrobiłam chyba z 5testow,wszystkie z lekka kreska. Ten niżej,z dziś rana.
I jak testowałas?Chyba na chama szukam objawów,bo piersi mnie np. nie bolą.
jestem na wątku w czerwcowym testowaniu, niestety przyszła miesiączka wiedziałam, że tak będzie.I jak testowałas?
Szkodajestem na wątku w czerwcowym testowaniu, niestety przyszła miesiączka wiedziałam, że tak będzie.
Wiesz kochana u mnie to bardziej skomplikowana bajka niestety. Jestem po operacji,nie mam prawie całej szyjki macicy ze względu na raka. I wydaje mi się, że muszę jeszcze przejść HSG ewentualnie laparoskopię,aby cokolwiek się udało. Na pewno są jakieś zrosty lub coś innego,ale kto to wieSzkoda