anetawroclawska1991
Początkująca w BB
Myślisz, że może tak być? ze dwa testy wieczorem negatywne a rano pozytywny?Daj znać rano
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślisz, że może tak być? ze dwa testy wieczorem negatywne a rano pozytywny?Daj znać rano
3 majKtórego miałaś pierwszy dzień cyklu?
wieczorem mocz jest już rozwodniony, pijesz i wysikujesz więc nie ma stężenia hormonu odpowiedniego w moczu. Dlatego najwiarygodniej jest po nocyMyślisz, że może tak być? ze dwa testy wieczorem negatywne a rano pozytywny?
Oczywiście, z wieczora nie ma juz takiego stężenia jak ranoMyślisz, że może tak być? ze dwa testy wieczorem negatywne a rano pozytywny?
To jeszcze wcześnie, testy rób tylko z pierwszego moczu, po terminie miesiączki to już nie ma takiego znaczenia , powinny wyjść o każdej porze, ale teraz jeszcze tak nie będzie.3 maj
Trzymacie we mnie nadzieje, ponieważ dwa testy już mnie rozczarowały...wieczorem mocz jest już rozwodniony, pijesz i wysikujesz więc nie ma stężenia hormonu odpowiedniego w moczu. Dlatego najwiarygodniej jest po nocy
Oby Twoje słowa się sprawdziły <3 ponieważ juz stracilam nadzieje...To jeszcze wcześnie, testy rób tylko z pierwszego moczu, po terminie miesiączki to już nie ma takiego znaczenia , powinny wyjść o każdej porze, ale teraz jeszcze tak nie będzie.
Ile trwa Twój cykl? Kiedy była owulacja?Trzymacie we mnie nadzieje, ponieważ dwa testy już mnie rozczarowały...
Cykle mam tak 26-28 dniowe, owulacja 15 majaIle trwa Twój cykl? Kiedy była owulacja?
Dobra doczytałam. Zostalo Ci 3 dni do okresu. Zrób jutro z samego rana z pierwszego porannego moczu Bedzie wiarygodny.Oby Twoje słowa się sprawdziły <3 ponieważ juz stracilam nadzieje...