reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Jakbym się miała 3 dni zastanawiać to bym zrobiła bete i znała odpowiedź w kilka godzin.
Mój lekarz kazał betę zrobić dzień po terminie miesiączki jeśli nie przyjdzie, stąd to czekanie. Brzuch mnie boli jak na okres i jajnik boli (to akurat dziwne) - boje się kolejnego rozczarowania. Raz poroniłam i lekarz mi powiedział że za pozno do niego trafiłam, dlatego jestem przewrażliwiona żeby się jak najwcześniej dowiedzieć czy to ciąża 😅

reklama
Mój lekarz kazał betę zrobić dzień po terminie miesiączki jeśli nie przyjdzie, stąd to czekanie. Brzuch mnie boli jak na okres i jajnik boli (to akurat dziwne) - boje się kolejnego rozczarowania. Raz poroniłam i lekarz mi powiedział że za pozno do niego trafiłam, dlatego jestem przewrażliwiona żeby się jak najwcześniej dowiedzieć czy to ciąża 😅
Ale wiesz, że jak zrobisz betę, to nie zdyskwalifikuje Cię u lekarza? xD zrób dla włąśnego spokoju

Ale wiesz, że jak zrobisz betę, to nie zdyskwalifikuje Cię u lekarza? xD zrób dla włąśnego spokoju
Wiem wiem xD założyłam że bez powodu nie kazał mi czekać to czekam. Jutro pojade zrobić betę jeśli okres nie pojawi się z rana. Niemniej i tak mnie z ciekawości skręca czy coś taki cień oznacza. Po dwóch latach samej bieli na testach taki cień to prawdziwe COŚ 😅

Wiem wiem xD założyłam że bez powodu nie kazał mi czekać to czekam. Jutro pojade zrobić betę jeśli okres nie pojawi się z rana. Niemniej i tak mnie z ciekawości skręca czy coś taki cień oznacza. Po dwóch latach samej bieli na testach taki cień to prawdziwe COŚ 😅
Najczęściej oznacza :) Chociaż ja w poprzednim cyklu miałam cień a beta negatywna. Ale to raczej rzadziej sie zdarza.

Witam kompletnie jestem w tym zielona a moja kuzynka która ma czwórkę dzieci uważa że prześwituje cień drugiej kreski niestety ja nie widzę czy Panie coś widzą ?

Załączniki

• received_370217348055031.jpeg
    received_370217348055031.jpeg
    85 KB · Wyświetleń: 258
reklama
Do góry