Karola270984
Fanka BB :)
Wiem wiem powtórzę …jeszcze tak za vardzo się nie cieszę.. ale miesiąc temu jak robiłam tej samej firmy to były całe białe bez cienia poświaty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluje, 100% pozytywnyHej, dziś 27 dzień cyklu, 12 dni po owulacji, 2 dni do @. Co myślicie? Aż boje się nastawiać, a to moj pierwszy test gdzie nie widać bieli.
Gratulacje!!Hej, dziś 27 dzień cyklu, 12 dni po owulacji, 2 dni do @. Co myślicie? Aż boje się nastawiać, a to moj pierwszy test gdzie nie widać bieli.
Najgorzej że właśnie pojawiło mi się takie brązowe lekkie plamienie, które często mam przed okresem. Jak to u was wyglądało?Hej, dziś 27 dzień cyklu, 12 dni po owulacji, 2 dni do @. Co myślicie? Aż boje się nastawiać, a to moj pierwszy test gdzie nie widać bieli.
I czuje się tez tak jakby na okresNajgorzej że właśnie pojawiło mi się takie brązowe lekkie plamienie, które często mam przed okresem. Jak to u was wyglądało?
Ja w pierwszej ciazy miałam bóle jak na miesiączkę, ale To było zupełnie normalne. Umów się do ginekologa, jeśli plamienie nie ustanie, co byś była spokojniejsza. Chyba, ze ustanie to spokojnie poczekaj na wizyteI czuje się tez tak jakby na okres
Cześć! Od niedzieli zachodze w głowę co widać na moim teście [emoji85]
Jestem strasznie słaba w czekaniu więc kiedy pokazało mi się coś dziwnego na teście to nie mogę usiedzieć i główkuje czy to to na co czekam już prawie dwa lata [emoji28]
Pięć dni przed miesiączką zrobiłam pierwszy test ciążowy (wiem, za wcześnie, ale naprawdę jestem niecierpliwa) i był negatywny, nie było widać ani cienia drugiej kreski (pierwszy u góry). Powtórzyłam test trzy dni przed okresem i pojawił się jakby cień kreski - ledwo, ale widoczny gołym okiem, a na bank takiego czegoś nie było wcześniej (test środkowy). Wczoraj, dwa dni przed okresem znowu test i identyczny cień (test na dole). Wiem, że wynik odczytuje się po 3 minutach (wg instrukcji) i drugie zdjęcie to właśnie test po takim czasie. Czy taki cień to jakaś jednak na fabryczna kreska czy jest szansa na pozytywny test za kilka dni? Tak, wiem, trzeba czekać, ale to mi idzie w tym wszystkim najsłabiej [emoji28] bardzo się boję że znowu jutro przyjdzie @....