reklama
Koralik2020
Początkująca w BB
Próbowałam znalezc kogos, znalazlam jednego ale juz wrocil do Polski jest na emeryturze, wszystkie przychodnie zamkniete nic nie zrobie moge tylko czekac.Z tarczyca to bywa różnie. Jednego razu jest w normie drugiego mega ponad normę mimo brania leków (ja np tak miałam).
Nie dziekuje żeby nie zapeszać.
A powiedz mi Ty u siebie masz jakiegoś lekarza polaka? Może spróbuj do niego on cię napewno przyjmie tylko opisz swoją sytuację. Przecież nie mogą cię zostawić w takiej sytuacji bo co wtedy jeśli testy wychodzą negatywne, a ciąża jest? ( mi żaden test w 3 ciazach nie pokazał że jest ciąża) a w pierwszej to była biochemiczna i była kreska a po paru dniach przyszedł okres.
Koralik2020
Początkująca w BB
na rysunku pokazane sa pionowe, pokazuje tak samo jak w Polsce.A ja zapytam tak ,co pisze w instrukcji ?? Może on tak pokazuje ciążę? Czy jak w większości, powinny być 2 pionowe ?
To nie jest kreska tylko cien przedziałki w środku. Jakbyś go otworzyła to zobaczysz o co to jest.Hej . Widoczna gruba kreska ale tylko pod swiatlo po 2 minutach . Na żywo lepiej od razu ja widać
Koralik2020
Początkująca w BB
Dzięki jutro go otworzę, zobaczę, Dam znac co wyszło jak juz bede wiedziala na 100% co sie u mnie wydarzylo.To nie jest kreska tylko cien przedziałki w środku. Jakbyś go otworzyła to zobaczysz o co to jest.
Folami83
Fanka BB :)
Dlaczego nie kupisz innego testu i go nie zrobisz po prostu ?Dzięki jutro go otworzę, zobaczę, Dam znac co wyszło jak juz bede wiedziala na 100% co sie u mnie wydarzylo.
Koralik2020
Początkująca w BB
Dlaczego nie kupisz innego testu i go nie zrobisz po prostu ?
Koralik2020
Początkująca w BB
Po to jest ta strona żeby wrzucać fotki i zapytać o opinię chyba tak to działa prawda? Zrobię kolejny ale musi minąć kilka dni, bez sensu jest lecieć po kolejny skoro to drugi z rzędu taki wyszedł. Sprawa i tak się wyjaśni prędzej czy później, nie panikuję.. Co ma być to bedsie ale wiem że niektóre z Was miały taki przypadek więc zawsze warto zapytać.
Koralik2020
Początkująca w BB
Najrozsądniej byłoby poczekać około tygodnia wtedy musi wyjść w jedną lub w drugą stronę, nie ma sensu biegać i kupować tyłu testów nie mam już 16 lat.. Czas wszystko wyjaśni
reklama
Koralik2020
Początkująca w BB
Nic takiego nie znalazłam, żadnej przedziałki która mogłaby się odbić cieniem. Dzięki za pomoc.Dzięki jutro go otworzę, zobaczę, Dam znac co wyszło jak juz bede wiedziala na 100% co sie u mnie wydarzylo.