reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Nic takiego nie znalazłam, żadnej przedziałki która mogłaby się odbić cieniem. Dzięki za pomoc.
Dziwna sprawa z tymi testami, serio. Nigdy nie wiedziałam takiego czegoś 😅 zaraz poszukam w necie, może ktoś coś na ten temat pisał jeszcze. Machnij ze dwa testy różnych firm, może coś jest na rzeczy a z testami masz pechulca 💁‍♀😬

reklama
Dziwna sprawa z tymi testami, serio. Nigdy nie wiedziałam takiego czegoś 😅 zaraz poszukam w necie, może ktoś coś na ten temat pisał jeszcze. Machnij ze dwa testy różnych firm, może coś jest na rzeczy a z testami masz pechulca 💁‍♀️😬
Pisała o tym na waszym forum SleepingBeauty taki sam miała problem rok temu, może do niej napiszę

Pisała o tym na waszym forum SleepingBeauty taki sam miała problem rok temu, może do niej napiszę
IMG_20200413_152521.png

Tak, miałam coś takiego. 3 dni później powtórzyłam i wyszła druga blada kreska, to już była ciąża :)

Cześć dziewczyny! Po wypiciu kilku kieliszków wina w święta coś mnie tknęło i postanowiłam dziś rano zrobić test. Dodam, że jestem w 9dniu po owulacji więc jest jeszcze mocno wcześnie. Moje cykle są 28 -30 dniowe. Powiedzcie mi prosze czy mi się zdaje czy coś tam się 'swieci' ? To dopiero nasz pierwszy cykl starań i może sobie po prostu wkręcam.

Załączniki

• IMG_20200414_090452.jpg
    IMG_20200414_090452.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 816
Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny! Po wypiciu kilku kieliszków wina w święta coś mnie tknęło i postanowiłam dziś rano zrobić test. Dodam, że jestem w 9dpo więc jest jeszcze mocno wcześnie. Moje cykle są 28 -30 dniowe. Powiedzcie mi prosze czy mi się zdaje czy coś tam się 'swieci' ? To dopiero nasz pierwszy cykl starań i może sobie po prostu wkręcam.
Coś bardzo lekko przebija... odczekała bym 2 dni i powtórzyła test

Cześć dziewczyny! Po wypiciu kilku kieliszków wina w święta coś mnie tknęło i postanowiłam dziś rano zrobić test. Dodam, że jestem w 9dpo więc jest jeszcze mocno wcześnie. Moje cykle są 28 -30 dniowe. Powiedzcie mi prosze czy mi się zdaje czy coś tam się 'swieci' ? To dopiero nasz pierwszy cykl starań i może sobie po prostu wkręcam.
Moim zdaniem negatywny no i bardzo wcześnie. Wiem ze ciężko poczekać jak się stara i człowiek chce ale conajmniej za 2 tyg bym zrobiła :) jeśli masz cykle 28-30 dni to owulacja jest dopiero w połowie cyklu - około 14 -16 dnia. Być może jesteś dopiero w trakcie owu.

Moim zdaniem negatywny no i bardzo wcześnie. Wiem ze ciężko poczekać jak się stara i człowiek chce ale conajmniej za 2 tyg bym zrobiła :) jeśli masz cykle 28-30 dni to owulacja jest dopiero w połowie cyklu - około 14 -16 dnia. Być może jesteś dopiero w trakcie owu.
Chodziło mi o to że jestem w 9 dniu po owulacji. Ale tak, wiem jest jeszcze wczesnie.

reklama
Cześć dziewczyny! Po wypiciu kilku kieliszków wina w święta coś mnie tknęło i postanowiłam dziś rano zrobić test. Dodam, że jestem w 9dniu po owulacji więc jest jeszcze mocno wcześnie. Moje cykle są 28 -30 dniowe. Powiedzcie mi prosze czy mi się zdaje czy coś tam się 'swieci' ? To dopiero nasz pierwszy cykl starań i może sobie po prostu wkręcam.
Jak dla mnie negatywny, ale to jeszcze wcześnie, najlepiej w dniu spodziewanej @ zrobić

Do góry