reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Hej!
Mam pytanie... wczoraj miałam dostać miesiączkę, nie ma. Zrobiłam dziś rano test Pink, niestety jedna kreska. Czy ktoś tak miał a po kliku dniach okazało się, że jednak jest ciąża? Miesiączki mam zawsze jak w zegarku a nawet i o 2-3 dni wcześniej, nigdy później. Stąd milion pytań w mojej głowie. Czy jeśli dzis wyszedł negatywny zostaję mi już tylko czekać na @?

Hej!
Mam pytanie... wczoraj miałam dostać miesiączkę, nie ma. Zrobiłam dziś rano test Pink, niestety jedna kreska. Czy ktoś tak miał a po kliku dniach okazało się, że jednak jest ciąża? Miesiączki mam zawsze jak w zegarku a nawet i o 2-3 dni wcześniej, nigdy później. Stąd milion pytań w mojej głowie. Czy jeśli dzis wyszedł negatywny zostaję mi już tylko czekać na @?
Cykl moze sie przesunąć z wielu powodów, mogła być chorob ,moze przesilenie jesienne ,cykl bezowulacyjny itd , idz na bete ona rozwieje wątpliwości

Hej!

Ja bym poczekała lub poszła na betę, ona rozwieje wszystkie watpliwości.

Ostatnia edycja:
Proszę mi wierzyć, ze planowałam go kupić, ale niestety takowego u mnie w miejscach gdzie byłam nie było. I sadze, ze jeszcze dziś go znajdę :)

Dzisiaj już inny, nie pink.. chyba jednak mogę pomału się cieszyć.. kreska według testu miała być po 5-8 min, była odrazu.
Ostatnio oglądałam Twój test.. No i zaraziłaś mnie 🤣

Załączniki

• 20211026_103118.jpg
    20211026_103118.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 270
dziewczyny, dziś kolejne testy.. jak w zdjęciu. Właśnie czekam na betę. Pierwszy pink, drugi nova test, trzeci bobo. Na pink tez jest ale blado.. na dwóch kolejnych to już nie jest cień tylko kreska, prawda?

Tak - teraz mała szansa na błąd i nie trzeba się jakoś mocno doszukiwać kreski, jak dla mnie ciąża :) chyba to już będą lipcówki :)

reklama
Do góry