Justi1234
Fanka BB :)
Codziennie widzę cienie, ale nie wiem, czy coś oznaczają. Jestem 10 dni po owulacji.Ciężko mi zrobić zdjęcie, może negatyw, coś widzę, ale pewnie się łudzę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Codziennie widzę cienie, ale nie wiem, czy coś oznaczają. Jestem 10 dni po owulacji.Ciężko mi zrobić zdjęcie, może negatyw, coś widzę, ale pewnie się łudzę...
Od kilku dni je robię, wydaje mi się że dziś bardziej widoczna niż wczoraj, a przedwczoraj nie widać. Mogę jednak się mylić.Z tego co kojarzę to nordtest a one szare kreski mają już przed zrobieniem i są widoczne gołym okiem.
Jak dla mnie nic tu nie ma [emoji2272]
Tutaj facelle, teraz robiłam.
Ja widzę nawet na zdjęciu rozmazanym :-)I też nic nie widać.
Idź na bete albo powtórz za 2 dni z porannego moczu
Dla mnie też negatywny.Tutaj facelle, teraz robiłam.
Czy masz te kreski od razu w ciągu kilku minut? Z mojego doświadczenia wynika ze pokazują się takie po czasie i są to kreski fabryczne. Chyba ze momentalnie po zrobieniu zaczyna Ci coś przebijać? Trzymam mocno kciuki i daj koniecznie znać jak sytuacjaMoże to rzeczywiście fabryczne
Od razu je widzę, dam znać na pewnoCzy masz te kreski od razu w ciągu kilku minut? Z mojego doświadczenia wynika ze pokazują się takie po czasie i są to kreski fabryczne. Chyba ze momentalnie po zrobieniu zaczyna Ci coś przebijać? Trzymam mocno kciuki i daj koniecznie znać jak sytuacja